Descinderi cu mascații la traficanții de droguri din Constanța

562
Descinderi cu mascații  la traficanții de droguri din Constanța - fonddescinderimascati-1444065986.jpg

Articole de la același autor

Ofițerii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța au organizat, la sfârșitul săptămânii trecute, o amplă acțiune pe raza municipiului Constanța. Sub atenta coordonare a procurorilor din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism Constanța oamenii legii au scos din afaceri o grupare care este bănuită de comiterea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.


Oamenii legii au luat cu asalt împreună cu luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale șase adrese din Constanța și în urma perchezițiilor, mai multe persoane au fost aduse la sediul DIICOT pentru a da declarații.


În cadrul acțiunii, ofițerii BCCO au prins în flagrant un tânăr de 27 de ani care vindea droguri. La percheziția corporală, polițiștii antidrog au găsit asupra tânărului 20 de grame de cocaină și 25 de pastile de ecstasy. 


"În urma perchezițiilor domiciliare efectuate, au mai fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, două grame de cocaină, un comprimat de ecstasy, precum și instrumente folosite la porționarea, ambalarea și consumul drogurilor de mare risc", au precizat polițiștii printr-un comunicat de presă remis mass-media. 


În urma audierilor, oamenii legii au reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore două persoane, Cristian Pătrașcu zis "Patric" și Ionel Daniel Tudorache zis "Butuc". Pe numele acestora, anchetatorii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc și deținere, fără drept, de droguri de mare risc, pentru consum propriu. Cei doi au fost prezentați magistraților Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă. Completul de judecată a decis ca "Butuc" să își petreacă următoarele 30 de zile în spatele gratiilor, iar în ceea ce îl privește pe "Patric" au hotărât ca acesta să fie plasat în arest la domiciliu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6202 secunde