DESCINDERI cu MASCAȚI / Ce au ridicat polițiștii în urma perchezițiilor de azi dimineață

298
DESCINDERI cu MASCAȚI / Ce au ridicat polițiștii în urma perchezițiilor de azi dimineață - 16octombrieperchezitiiceauridica-1413467498.jpg

Articole de la același autor

Din primele informații, în urma celor 40 de percheziții efectuate astăzi, anchetatorii - respectiv polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Constanța și din cadrul Serviciului de Poliție Transporturi Maritime Constanța au ridicat numeroase bunuri.

Astfel, polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale au efectuat 28 de percheziții, la suspecții de furturi din locuințe, în urma cărora au ridicat de acasă și au dus la audieri 30 de persoane. Printre cei vizați sunt și cei trei indivizi care au reușit să fugă după ce, într-o după-amiază a lunii septembrie, se aflau într-un Audi negru și au fost urmăriți de polițiști, într-o cursă nebunească pe străzile Constanța, recurgându-se inclusiv la focuri de armă pentru prinderea lor. De la locuințele acestora polițiștii au ridicate mai multe televizoare, aparatură electronică și electrocasnică, bijuterii din aur și bani.

Alte cinci percheziții au fost realizate de polițiștii de la Investigarea Fraudelor, într-un cauză economică privind obținerea de credite bancare, cu documente false; la rândul lor, polițiștii de la SPTM au descins în șapte locații, într-un dosar privind evaziunea fiscală. În ultimele cazuri, polițiștii au ridicat numeroase acte și computere.

Anchetele continuă, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetelor de pe lângă Judecătoria și Tribunalul Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 08 Octombrie 2014
Stire din Eveniment : Șef nou la Secția 6 Rurală Cernavodă
Marţi, 07 Octombrie 2014
Stire din Eveniment : Prinși cu jointuri în zona Gării
Vineri, 03 Octombrie 2014
Stire din Eveniment : Se caută șefi în Poliția Constanța
Pagina a fost generata in 0.6456 secunde