Deputatul Florin Gheorghe a preluat șefia UNPR Constanța

212
1
Deputatul Florin Gheorghe a preluat șefia UNPR Constanța - floringheorghe2-1412337727.jpg

Articole de la același autor

Președintele UNPR, Gabriel Oprea, l-a numit ca președinte interimar al Organizației Municipale Constanța a UNPR pe deputatul constănțean Florin Gheorghe, funcția fiind valabilă până la organizarea unui concurs. 


Anunțul a fost făcut astăzi de președintele Organizației Județene a UNPR Constanța, George Lipoveanu."Noul sediu din municipiul Constanța este chiar la biroul parlamentar al deputatului Florin Gheorghe. Este un sediu foarte modern și va deveni și mai frumos cât de curând. Domnul deputat Florin Gheorghe este o persoană serioasă, este un tânăr bine intenționat care va ridica organizația", a declarat George Lipoveanu.



Comentează știrea

Hanibal
4 octombrie 2014
Florinel traseistul

Dl Lipoveanu se pricepe la oameni ca geambasul la cai . A constatat subit ca Florinel este o persoana serioasa , un tanar bine intentionat . Asa o fi maică , dar s-ar putea adauga si alte calitati : Ca este un produs tipic al politicianismului romanesc , un tanar traseist un excursionist politic care viziteaza cu detasare partidele . Nu ne mira , traim doar in tara lichelelor politice , a ticalosilor care au trecut prin toate partidele si au avut toate convingerile . Traseismul se datoreaza si faptului ca partidele sunt ca niste odai cu usile deschise , unde se face foc iarna , unde fiecare rebegit poate sa se incalzeasca , cand la soba unuia , cand la soba altuia , dupa cum o odaie este mai mult sau mai putin plina de alti rebegiti . De fapt Dl Florinel a trecut in tabara PSD ca sa-i slugareasca pe Ponta , Mazare si Constantinescu . El este omul - musca egal satisfacut ca a plecat din lada de gunoi in spre gradina , atras de miere si s-a impiedecat in drum de un scuipat cleios . Constatam ca noua generatie de politicianisti este mai rea decat cea veche .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6499 secunde