Decizie definitivă: Medicul Gheorghe Burnei nu poate profesa

211
1
Decizie definitivă: Medicul Gheorghe Burnei nu poate profesa - gheorgheburnei-1504179601.jpg

Articole recomandate

Magistrații Curții de Apel București au decis definitiv astăzi că medicul ortoped Gheorghe Burnei - acuzat de mai multe fapte de luare de mită - NU poate profesa în spitalele de stat, așa cum a stabilit săptămâna trecută Tribunalul București. Decizia acestei instanțe a generat nemulțumiri în rândul medicilor din Secția de Ortopedie a Spitalului "Marie Curie", care au transmis că refuză orice formă colaborare cu doctorul Burnei, care ar putea reveni în unitatea medicală.


Iată că decizia de astăzi este una total diferită, așa că medicul Gheorghe Burnei nu va mai putea profesa nici la Spitalul Marie Curie din București și nici în alte clinci de stat.

Judecătoarea Eugenia Voineag de la Tribunalul București arăta săptămâna trecută în motivarea deciziei de a permite medicului ortoped să profeseze la orice unitate medicală de stat, inclusiv la Spitalului "Marie Curie", că această interdicție nu se mai impune, având în vedere că, la opt luni de la instituirea controlului judiciar în cazul doctorului, "necesitatea ocrotirii opiniei publice ca urmare a impactului mediatic nu mai este actuală".

Imediat, Gheorghe Burnei a scris pe Facebook că nu a condiționat niciodată actul medical, că banii lăsați de pacienți fără știrea sa erau folosiți pentru a cumpăra mâncare cadrelor medicale care îi erau alături la operații și că, prin decizia de a rămâne în țară și a opera a adus economii Casei Naționale a Asigurărilor de Sănătate, dar și românilor care altfel ar fi fost nevoiți să achite o parte din costul intervențiilor făcute în străinătate.


Comentează știrea

Cetatean
1 septembrie 2017
Romania te iubesc

Nu sunt in masura sa apreciez talentul chirurgical al acestui doctor care pana acum 1 an de zile era considerat un geniu pe toate canalele media. Astazi doar un Mengele....Esential este faptul ca toti colegii lui nu-l vor inapoi. Aici nu este vorba doar de invidie profesionala...

Pagina a fost generata in 1.2514 secunde