"Decizia privind ajutorul României contra Statului Islamic va fi luată în zilele următoare"

101

Articole recomandate

Ministrul Apărării Naționale, Mircea Dușa, declară că o decizie privind capabilitățile ce vor fi puse la dispoziția forțelor internaționale, în lupta împotriva Statului Islamic, va fi luată de autoritățile române în următoarele zile, primul organism abilitat să dezbată acest subiect fiind CSAT.


Ministrul Apărării Naționale, Mircea Dușă, a declarat, vineri, presei, la Oarba de Mureș, unde a fost prezent la comemorarea împlinirii a 70 de ani de la bătălia din această localitate, că o decizie privind capabilitățile ce vor fi puse la dispoziția forțelor internaționale, în lupta împotriva Statului Islamic, va fi luată de autoritățile române în următoarele zile, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Întrebat dacă acest subiect va fi supus dezbaterii Consiliului Suprem de Apărare a Țării, Dușa a răspuns că primul organism care este abilitat de lege în acest sens este CSAT.

El a adăugat că România este alături de partenerii săi din NATO și Uniunea Europeană și se alătură coaliției de combatere a Statului Islamic, notează mediafax.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3855 secunde