De la petrecere, la spital. L-a mușcat câinele de penis

312
De la petrecere, la spital. L-a mușcat câinele de penis - cainerau-1487923924.jpg

Articole recomandate

Un bărbat de 53 de ani din Dorohoi nu va uita prea curând experiența prin care a trecut la ultima petrecere stropită cu alcool din belșug. El a ajuns la spital după ce l-a mușcat câinele de penis.

C.G., în vârstă de 53 de ani, a mers în vizită la un amic de-al său din Dorohoi și, după ce a consumat împreună cu prietenul de pahar băuturi alcoolice toată după-amiaza de miercuri, spre seară a ieșit în curtea casei pentru a mai aduce câteva sticle de băutură.


Din nefecirice, însă, câinele proprietarului casei, care era în curte, nu a văzut cu ochi prea buni gestul "intrusului" și a decis să își apere proprietatea. Patrupedul și-a înfipt colții în zona cea mai sensibilă a bărbatului.


Țipetele de groază ale acestuia au alertat prietenul și în același timp proprietarul câinelui, care a venit într-un suflet în curte și a văzut cum patrupedul îl mușca de penis pe amicul de pahar.

Speriată și plină de sânge, victima a sunat rușinată la 112 pentru a cere ajutorul cadrelor medicale și a fost ulterior preluată de o ambulanță și transportată la Spitalul din Dorohoi, scrie libertatea.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.3449 secunde