De la ginecologie, în drum spre pușcărie? Cunoscut medic trimis în judecată

1167
2
De la ginecologie, în drum spre pușcărie? Cunoscut medic trimis în judecată - medicniculescutrimisjudecata-1437586874.jpg

Articole de la același autor

La nici o lună de la comiterea faptei, medicul ginecolog Ion Niculescu de la Spitalul Municipal Mangalia a fost deferit justiției pentru luare de mită. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au finalizat cercetarea în cazul medicului și au decis să îl trimită în judecată alături de asistenta sa, Marcela Alexoiu. Procurorul care a anchetat cazul celor două cadre medicale acuzate de fapte de corupție a decis ca aceștia să fie cercetați sub control judiciar. Dacă până ieri, Niculescu și Alexoiu nu aveau voie să părăsească localitatea, magistrații au decis ca aceștia să nu depășească teritoriul României. Medicul Ion Niculescu le-a solicitat magistraților să îi permită în perioada 13-16 octombrie să plece din țară, însă cererea sa nu a fost acceptată. Procesul în acest dosar va debuta în luna septembrie. Menționăm că la sfârșitul lunii iunie, asistenta medicului a fost prinsă în flagrant în timp ce primea 350 de euro de la o pacientă. Femeia se afla la a doua sarcină, iar la prima a născut normal. Aceasta era din localitatea constănțeană Băneasa, se afla la termen, dar voia să nască prin cezariană.

"Mă aflam în Mangalia, dar nu la spital în momentul flagrantului. Nu știu ce s-a întâmplat acolo. Pacienta a mai venit și în urmă cu două săptămâni, a încercat să îmi dea ceva și i-am spus să se potolească. După două ore a plecat și nu s-a mai întors. Acum a revenit, cred că avea o țintă. Am internat-o și i-am spus să nu mai plece din spital pentru că era la termen și să nu mai piardă timpul pe drumuri. La prima sarcină femeia a născut normal, ceea ce înseamnă că la a doua nu se face cezariană", a declarat la acea dată dr. Ion Niculescu.

Comentează știrea

Marius
23 iulie 2015
cezariana...si nu prea!

Sa zicem ca ar fi vinovat, cu toate ca doctorul nu era la spital in acel moment si nu a pus nici mana pe bani, dar fiecare dintre noi daca nu ne place de mutra cuiva sau suntem invidiosi pe performantele unei persoane sau primim o "recomandare" din partea unor "prieteni", avem "libertatea"sa facem o plangere catre organele "abilitate", nu-i asa? Nu mor caii cand vor cainii!

unu'
23 iulie 2015
spagarii nesimtiti

da, de ce nu incearca politistii sa faca un flagrant la spitalul jud din Cta, sa vada cat costa o nastere ... la jigodiilein halate albe , indiferent cat le va creste salariul tot nu vor renunta la spaga... ajungi la urgenta cu o ruda, asistentele stau de vb cate 3-4 si nu dau doi bani , nesimtire maxima la bugetari !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6235 secunde