De ce să alegi FocusRent atunci când vrei să apelezi la servicii de închirieri mașini

536
De ce să alegi FocusRent atunci când vrei să apelezi la servicii de închirieri mașini - inchirierimasini-1506063132.jpg
În ultimii ani, în România au apărut foarte multe companii de închirieri mașini, însă nu toate acestea oferă servicii ireprosabile.


FocusRent, companie din București și Otopeni, are o experiență de 10 ani pe piața serviciilor de închirieri mașini, având o reputație impecabilă și sute de clienți care, în timp, au devenit fideli. Dacă și tu te afli în situația de a apela la serviciile unei companii de inchirieri masini, găsești mai jos 6 motive pentru care FocusRent reprezintă cea mai bună alegere:


1. Ofertă variată de mașini sigure și confortabile


În mod evident, cel mai important aspect atunci când apelezi la o companie de închirieri mașini îl reprezintă autoturismele pe care aceasta le deține și starea lor. La FocusRent, poți alege dintr-o gamă largă de autoturisme: clasa economy (Dacia Logan, Ford Fiesta, Ford Focus, Opel Corsa, Skoda Octavia); clasa luxury (Ford Mondeo, Volkswagen Passat, Audi A4); clasa SUV și 4x4 (Dacia Duster, Hyundai Santa Fe, Nissan Pathfinder, BMW X5); microbuze 8+1 locuri (Volkswagen Transporter, Mercedes Vito).


Toate aceste autoturisme sunt mai noi de 5 ani și se află în stare perfectă de funcționare, fiind supuse unei inspecții tehnice temeinice înainte de a fi înmânate fiecărui client.


2. Transparență totală în ceea ce privește prețurile


Foarte multe companii neprofesioniste de închirieri mașini afișează pe site un preț relativ mic, la care însă se adaugă ulterior tot felul de taxe "ascunse". La FocusRent, nu există costuri ascunse, prețul afișat pe site fiind și prețul final pe care îl vei plăti. Acesta include toate taxele auto (RCA, full CASCO, rovinieta) și, în plus, la plecare îți oferim un plin de combustibil.


3. Promptitudine în ceea ce privește livrarea mașinii și înlocuirea acesteia


La FocusRent, îți livrăm mașina închiriată în maximum 3 ore de la momentul confirmării rezervării. În plus, în cazul nefericit al unui accident, îți trimitem o altă mașină în maximum 5 ore de la momentul în care ne anunți despre incident.


4. Disponibilitate permanentă prin intermediul call-center-ului


FocusRent dispune de un call-center destinat clienților, pentru rezervări și asistență, cu program 24/7. În acest mod, suntem în permanență alături de tine, pentru orice problemă ai întâmpina în legătură cu serviciul de închirieri mașini.


5. Posibilitatea testării autoturismului ales, înaintea închirierii


Confortul tău este cel mai important pentru FocusRent, din acest motiv îți oferim posibilitatea de a testa mai multe modele de autoturisme înainte de a semna un contract de închiriere, pentru a ne asigura că faci cea mai bună alegere pentru tine.


6. Profesionalism și seriozitate din partea angajaților


Având în vedere numărul mare de companii neserioase de închirieri mașini apărute în ultima vreme, profesionalismul echipei FocusRent reprezintă unul dintre cele mai mari avantaje, pe o piață atât de competitivă precum cea de închirieri auto, oferindu-ți garanția că apelezi la o companie de încredere.


"La FocusRent, orientarea către nevoile clienților nu reprezintă un simplu slogan. Pentru calitatea serviciilor noastre de închirieri mașini stau mărturie numeroși clienți care ne-au devenit fideli, apelând de fiecare dată la noi când au avut nevoie rapidă de o mașină. Pentru a le răsplăti fidelitatea, le-am oferit reduceri de 10% la orice autoturism", declară Cristian Varbanciu, manager FocusRent.


Dacă și tu ai nevoie să apelezi la serviciile de închirieri mașini, sperăm că te-am convins să faci alegerea potrivită și să alegi o companie cu o experientță vastă, pe această piață extrem de competitivă, și cu o reputație impecabilă, asa cum este FocusRent. Te așteptăm!


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6314 secunde