De ce a fost înlăturat din funcție șeful Poliției Cernavodă

266
De ce a fost înlăturat din funcție șeful Poliției Cernavodă - 28octombrienicolaeemiliansefulpo-1382958459.jpg
Comisarul șef Emilian Nicolae, șeful Poliției orașului Cernavodă, a fost eliberat din funcție. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Constanța, polițistul "a fost eliberat din funcție de Consiliul de Comandă și pus la dispoziția IPJ Constanța, pentru o perioadă de trei luni, deoarece nu mai îndeplinea condițiile din fișa postului". 

De astăzi, funcția a fost preluată de inspector principal Alexandru Dică, cel care până în prezent a ocupat funcția de șef al Biroului Poliției municipiului Medgidia.

Cât privește motivele pentru care s-a luat această măsură, surse din cadrul inspectoratului spun că polițistului i-a fost retrasă autorizația de acces la informații clasificate (certificatul ORNISS), de către structura specializată din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. În aceste condiții, se restrânge foarte mult activitatea pe care o poate desfășura polițistul Emilian Nicolae în cadrul inspectoratului în următoarele luni, având acces numai la documente nesecrete. Se pare că polițistul ar fi vizat de o anchetă a procurorilor anticorupție.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3495 secunde