DĂNUȚ CĂPĂȚÂNĂ, managerul Spitalului Județean Constanța, AUDIAT LA DNA - UPDATE

3183
5
DĂNUȚ CĂPĂȚÂNĂ, managerul Spitalului Județean Constanța, AUDIAT LA DNA - UPDATE - danutcapatana101462966419-1463573170.jpg
UPDATE - Potrivit purtătorului de cuvânt al Direcției Naționale Anticorupție, Livia Săplăcan, Dănuț Căpățână se află la sediul DNA, dar nu este reținut. Managerul Spitalului Județean Constanța se află la DNA pentru audieri.


UPDATE - Digi 24 susține că Dănuț Căpățână a fost adus la sediul din București al DNA cu mandat, în urma unui flagrant realizat de procurori. Cel mai probabil, susține digi24.ro, cercetările au legătură cu achizițiile din fonduri publice ale Spitalului Județean Constanța.


Dănuț Căpățână, managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța a fost ridicat astăzi de procurorii Direcției Naționale Anticorupție și dus la sediul DNA. Acesta ar fi fost prins în flagrant luând mită, iar pe numele lui Dănuț Căpățână a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore.


Comentează știrea

Andrei
18 mai 2016
DA

DA adica Doamne Ajuta! La multi ani, maestre, speram sa o infunzi mult si bine si eventual sa ti-o infunde si tie altii, daca ma-ntelegi!

Ilie
18 mai 2016
Merită

Prea își bătea joc de pacienți când ei aduceau la cunoștință problemele din spital respectivului manager.

Palaz
18 mai 2016
La pușcărie cu penalii ăștia !

Eu când va spuneam că ăsta a luat spaga si pentru contractul cu cea,m-ai scumpă firmă de pază din Constanta , dar spitalul nu avea bani de medicamente , iar pacienții vin cu medicamentele de acasă, o să îi iasă pe ochi !

Je
18 mai 2016
Capatana

La un oraș de talia Constantei ,spitalul manageriat de individul GRANDOMAN pretins doctor si jurat in HIPOCRAT este cap de serie pe tara la disciplina DECESE!!!Cumva CORUPȚIA UCIDE!?!

nicusor
18 mai 2016
merite

cand citim in ziare si de unii procurori care primesc mita de la infractorii prinsi de politie, si apoi ii elibereaza.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.547 secunde