Cutremurător. Fetiță violată și apoi aruncată în apă

1226
Cutremurător. Fetiță violată și apoi aruncată în apă - 646x4042-1466600655.jpg

Articole recomandate

Fetița româncă de 10 ani, găsită moartă într-o piscină din sudul Italiei, a fost violată și apoi aruncată în apă, unde s-a înecat, pentru că nu știa să înoate, arată autopsia, în timp ce procurorii au inculpat un român de 21 de ani pentru crimă, relatează RAI News.


Primarul din San Salvatore a anunțat că ziua înmormântării româncei va fi decretată zi de doliu în localitate, "pentru a exprima durerea, solidaritatea întregii comunități cu această familie distrusă de durere".


Daniel, românul inculpat în dosar, neagă acuzațiile. "Sunt nevinovat, nu aș fi putut să îi fac niciun rău, pentru mine era ca o soră", a declarat tânărul de 21 de ani în fața anchetatorilor. 


Bărbatul, cu care fata a fost văzută duminică, susține că a dus-o la o biserică din localitate, unde aceasta făcea voluntariat și a lăsat-o acolo, după care a plecat din localitate.

Tatăl româncei, Mario Ungureanu, în vârstă de 35 de ani, cere să se facă dreptate. "Dacă fiica mea a fost violată și ucisă cer să se facă rapid dreptate. Cred în justiția italiană, dacă aș fi vrut să îmi fac singur dreptate aș fi sfârșit în închisoare, lăsându-mi soția singur", a afirmat tatăl fetiței. Tatăl victimei spune că îl cunoaștea pe suspect. "Îl cunosc de doi ani și a venit des la noi acasă și a luat masa des cu noi", a declarat el, citat de adevarul.ro



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.158 secunde