Curse ilegale de mașini în Constanța. Vitezomanii au spulberat un polițist care i-a prins cu radarul!

2569
39

Articole de la același autor

Un fenomen îngrijorător ia amploare pe străzile din Constanța. Este vorba despre participările la concursuri sau întreceri, așa-numitele "liniuțe". În urma unui asemenea eveniment, un polițist de la Rutieră a fost băgat în spital de un puști de 20 de ani. 




Polițiștii rutieri afirmă că știu zonele cu probleme, în care teribiliștii își fac de cap cu mașinile sau cu motoarele, însă recunosc că nu prea au cum să stopeze fenomenul, ci doar să îi "viziteze", din când în când, cu câte un radar sau să aștepte, pur și simplu, până se potolesc. Din nefericire, vitezomanii nu doar că deranjează liniștea și ordinea publică, ci fac și victime. 


În noaptea de sâmbătă spre duminică, un polițist din cadrul Serviciului Rutier Constanța a fost băgat în spital de un tânăr șofer care circula cu viteză. Din câte se pare, vitezomanul făcea "liniuțe" cu alți șoferi și nu l-a văzut pe omul legii în mijlocul străzii. Polițiștii recunosc că știu foarte bine cu ce se confruntă și că singurul lucru care le rămâne de făcut este să dea amenzi pentru tulburarea liniștii publice, pentru că infracțiunea de organizare sau participare la concursuri neautorizate este foarte greu de probat, dacă nu chiar imposibil. 


Băgat în spital de un puști 


Agentul șef principal de poliție Gabriel Marin era de tură, în noaptea de sâmbătă spre duminică, când s-a petrecut evenimentul. Acesta lucra cu radarul pe strada Industrială din municipiul Constanța. Polițistul oprise două autoturisme în trafic și discuta cu șoferii când a văzut o altă mașină care se apropia în viteză. Agentul Gabriel Marin a reacționat imediat și i-a făcut semn tânărului să oprească. Văzând că acesta nu încetinește, polițistul a încercat să se ferească, dar șoferul l-a acroșat și l-a trântit la pământ.
 

"La data de 20.10.2013, orele 00.15, șoferul conducea pe strada Industrială și, ajungând în dreptul fabricii de bere Heineken, a pătruns pe sensul opus de mers și l-a accidentat pe agentul șef principal Gabriel Marin, care efectua semnal regulamentar de oprire întrucât conducătorul auto depășise viteza regulamentară", spun polițiștii rutieri. 


Mergea cu 100 km/h 


Polițiștii martori la accidentarea colegului lor aproximează că șoferul rula cu peste 100 kilo-metri pe oră, în timp ce în oraș limita maximă admisă este de 50 kilometri pe oră. Șoferul, Gheorghe Frațian Lazăr, de 20 de ani, spune că l-a văzut prea târziu pe polițist, așa că l-a lovit cu Chrysler-ul său. După producerea impactului, acesta a reușit să oprească abia după aproximativ 25 metri. 


Dosar penal pentru vătămare corporală din culpă 


La fața locului au ajuns echipaje de la Ambulanță și colegii victimei de la Serviciul Poliției Rutiere Constanța. Gabriel Marin a fost transportat de urgență la Spitalul Județean. Din fericire, acesta nu s-a ales cu răni grave și nu a fost nevoie de internare. Șoferul vitezoman este acum urmărit penal pentru vă-tămare corporală din culpă, iar permisul i-a fost suspendat până la finalizarea anchetei.



Comentează știrea

39 comentarii. Pagina 1 din 4. Click pe pagina dorită : 1 2 ...4 
noni
21 octombrie 2013
intrebare

De unde are un pișat de 20 de ani bani de Crysler ?? Sa se astepte deebedeul sa i-o traga politia si pentru aia neprinsi ! Se pare ca in linie dreapta pot merge cu viteza toti prostii, ca sa fii bun la volan e nevoie de mai mult, liniuta... trebuie sa i-o puna cineva in buletin.

sssss
21 octombrie 2013
sssss

bai noni , sa-m bag pl tu la fiecare articol comentezi ? esti penibil ba. si chrysleru ala e model vechi , nu face mai mult de 2-3mii euro sau poate l-a primit cadou , esti invidios ?

noni
21 octombrie 2013
reply

SSS, comentez acolo unde am o parere si caut sa fie cat mai relevanta. Pana una alta traim in democratie si am dreptul la un punct de vedere. Nu ma bag in subiectele care nu ma intereseaza. Acea masina are costuri de achizitie mici si de intretinere mari, deci tot e nevoie de bani ca sa o tii pe strada, de aici si comentariul meu. Intamplator, am foarte multi ani de soferie, fara evenimente, licenta de instructor auto, masina cu motor puternic, cunostinte in politie si mai mult bun simt decat altii. Nu trebuie sa cer voie nimanui ca sa-mi exprim parerea, esti invidios ?

Răspuns la: sssss
Adăugat de : sssss, 21 octombrie 2013
bai noni , sa-m bag pl tu la fiecare articol comentezi ? esti penibil ba. si chrysleru ala e model vechi , nu face mai mult de 2-3mii euro sau poate...
noni
21 octombrie 2013
si totusi...

Daca stau mai bine si ma gandesc, pe strazi umbla un Crysler alb cu geamuri negre si cu numere SSS...sa fie coincidenta ?

Răspuns la: sssss
Adăugat de : sssss, 21 octombrie 2013
bai noni , sa-m bag pl tu la fiecare articol comentezi ? esti penibil ba. si chrysleru ala e model vechi , nu face mai mult de 2-3mii euro sau poate...
FONDURI UE
21 octombrie 2013
FONDURI UE

Acum este momentul: In 2013 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul:www.fondurieuropenenerambursabile.ro

divgkj
21 octombrie 2013
noni un kkat

Noni ...dupa cum te-ai caracterizat se pare ca esti un kkat mare de tot ...:) ce sa mai zic ....imi este frica sa nu pui relatiile pe mine :)) . Si asta cu vechimea hai sa recunoastem ca e fix p..a ....sunt putregaiuri ca tine in oras care incurca circulatia nene ... eu zic sa mai lasati loc si la altii ... hai ca m-am distrat cu tine hahahaha

sss
21 octombrie 2013
pt noni

da , pura coincidenta , asa mi-a venit in cap sa trec sss la nume dar nu sunt cel la care te referi tu

Răspuns la: si totusi...
Adăugat de : noni, 21 octombrie 2013
Daca stau mai bine si ma gandesc, pe strazi umbla un Crysler alb cu geamuri negre si cu numere SSS...sa fie coincidenta ?
viva
21 octombrie 2013
sms

Iti doresti un venit de cateva sute Euro pe luna ? Recrutam colaboratori ambitiosi si seriosi pentru o activitate online si part-time platita intr-un mod performant. Asiguram seriozitate maxima. Se ofera BONUS de bun Venit! Inscriere GRATUITA ! Dupa inregistrare Informatii detaliate veti primii pe Email. Mai multe informatii gasiti aici.>> http://bit.ly/1aSrviH

AFACEREA TA
21 octombrie 2013
GHIDUL PENTRU AFACEREA TA

Iata cum Afacerea ta cu Ciuperci devine profitabila in doar 170 de zile si iti aduce la o micro-ferma de 100 mp amenajata pe 3 nivele, 80-100 kg ciuperci/mp/an, la 7-8 lei/kg obtii un profit de 23.000euro pe an. Pentru mai multe detalii vizitati:www.cultivareaciupercilor.ro

AFACEREA TA
21 octombrie 2013
GHIDUL PENTRU AFACEREA TA

Cum poti castiga 3000 de euro lunar crescand prepelite intr-un spatiu de numai 20mp? Iata cum Afacerea ta cu Prepelite devine profitabila in doar 60 de zile si iti aduce 1100 lei,la fiecare 125 lei investiti in productie. Detalii pe:www.crestereaprepelitelor.ro

39 comentarii. Pagina 1 din 4. Click pe pagina dorită : 1 2 ...4 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8962 secunde