Cunoscut interlop constănțean, arestat pentru ultraj

827
1
Cunoscut interlop constănțean, arestat  pentru ultraj - cunoscutinterlop-1396796046.jpg

Articole de la același autor

Un cunoscut interlop constănțean a fost încătușat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, de polițiști, după ce individul s-a certat cu rutieriștii în trafic. 
În jurul orei 3.30 dimineața, polițiștii de la Rutieră, fiind în timpul unui filtru pentru depistarea șoferilor care conduc sub influența băuturilor alcoolice, au tras pe dreapta un Mercedes S Class, pe bulevardul Mamaia, condus dinspre Capitol către IPJ de un bărbat. Imediat, de pe scaunul din dreapta s-a dat jos cunoscutul interlop constănțean Ionuț Vanghelici, care, băut fiind, a început să-i înjure pe polițiști, spunând că o să-i taie pe toți și că nu îi este frică de nimeni, pentru că doar ce a ieșit din închisoare. 
După ce polițiștii l-au verificat pe șoferul lui, acesta fiind în regulă, Vanghelici s-a urcat rapid în mașină și a plecat, însă nu s-a liniștit. După nici zece minute, acesta a trecut pe lângă un alt echipaj de poliție, de data aceasta pe strada Călugăreni. Nervos și supărat, interlopul s-a dat jos din bolid și a început să îi împingă pe polițiștii rutieri, pe care îi tot înjura. Rutieriștii au chemat în sprijin un echipaj de la Secția 3. 
Vanghelici, însă, nu s-a lăsat cu una, cu două, ci a început să-l insulte și să îl împingă pe un polițist al Secției 3, dându-și chiar și cămașa jos de pe el, îndemnându-l "să o dea parte-n parte". După minute bune, oamenii legii au reușit să îl încătușeze, acesta alegându-se cu dosar penal pentru ultraj. Ulterior, procurorii l-au prezentat pe Vanghelici instanței de judecată, care a decis arestarea acestuia pentru 30 de zile. 


Comentează știrea

alex
7 aprilie 2014
greseala

Mai copii de la ziar, asta este poza cu arestarea lichidatorului Predescu!!?? Chir sunteti copii!!!?? Vde lumea!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5858 secunde