Cum se va circula pe podul Agigea, în minivacanța de 1 Mai

396
Cum se va circula pe podul Agigea, în minivacanța de 1 Mai - cumsevacirculapodulagigea-1398607592.jpg

Articole de la același autor

Cei care doresc să-și petreacă minivacanța de 1 Mai pe litoralul de sud sunt înștiințați că lucrările de reparație efectuate la podul Agigea nu vor reprezenta o piedică. Astfel, așa cum s-a procedat și în perioada sărbătorilor pascale, în apropierea sfârșitului de săptămână următor vor fi ridicate restricțiile de circulație. "Instituția Prefectului, împreună cu reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție, Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România și cei ai constructorului au decis ridicarea parțială a restricțiilor pe podul Agigea, după cum urmează: în perioada 29 aprilie, ora 14,00 - 6 mai, ora 8,00, pe podul Agigea se va circula doar cu restricție de viteză, 50 km/oră", se menționează într-un comunicat al Prefecturii Constanța. 


Restricția de tonaj pentru transportul de călători va fi ridicată, astfel că vor putea să traverseze podul toate mijloacele de transport persoane, indiferent de tonaj. În schimb, restricțiile de tonaj privind traficul de marfă vor fi menținute în minivacanța de 1 Mai. 


"În această perioadă, se va circula pe trei benzi, Poliția Rutieră stabilind, în funcție de fluxul de trafic, numărul de benzi pe sens, astfel încât să nu existe ambuteiaje", au adăugat reprezentanții Prefecturii Constanța. 
Detalii suplimentare pot fi obținute de la Dispeceratul CNADNR, la numerele de telefon 021/264.33.33 și 021/9360.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.714 secunde