Cum se va circula, de PAȘTE, pe PODUL AGIGEA

1162
Cum se va circula, de PAȘTE, pe PODUL AGIGEA - 11apriliecumsecirculadepastepodu-1397224791.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) au anunțat cum se va circula pe podul Agigea, în perioada sărbătorilor pascale. 


Iată comunicatul transmis de companie: "În intervalul 17 - 22 aprilie, circulația rutieră pe podul de la Agigea se va desfășura pe trei benzi de circulație (2+1), pe toată lungimea podului, în funcție de volumul de trafic înregistrat în acest timp, pe cele două direcții de deplasare. În această perioadă va fi permisă circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mică decât cinci tone și a mijloacelor de transport persoane a căror masă totală maxim autorizată depășește cinci tone. De asemenea, se menține limitarea vitezei de circulație la 50 km/h". 


Șoferii sunt rugați să respecte restricția de circulație instituită și semnalizarea rutieră temporară. 
 Informații suplimentare privind starea rețelei de drumuri naționale pot fi obținute de la Dispeceratul CNADNR la numerele de telefon  021/9360; 021/264.33.33; 021/264.33.34 sau accesând pagina de internet a Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (www.cnadnr.ro/Situația Drumurilor Naționale). 








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.515 secunde