Cum se sărbătorește Ziua Națională a României la Constanța

1332
4
Cum se sărbătorește Ziua Națională  a României la Constanța - depunerecoroaneziuanationala43-1354205072.jpg
În cinstea Zilei Naționale a României, Forțele Navale Române și Jandarmeria Constanța organizează activități specifice prin care

va fi marcată această zi specială pentru toți românii. 


Până la data de 3 decembrie, va avea loc expoziția de carte "Marea Unire - 1 Decembrie 1918" și un colaj de articole din presa militară, la Cercul Militar Con-stanța, și o expoziție de carte "Marea Unire - 1 Decembrie 1918", la Comandamentul Flotei. 

Ziua Națională a României va fi sărbătorită prin ceremonii militare și religioase în toate garnizoanele de marină, sâmbătă, 1 decembrie, începând cu ora 10. Cu acest prilej, vor fi depuse coroane de flori la monumentele Eroilor din Constanța, Mangalia, Tulcea și Babadag, după următorul program:

- în garnizoana Constanța, ora 10 - ceremonial militar și religios cu depuneri de coroane de flori la Monumentul Eroilor Români Căzuți în Primul Război Mondial, Cimitirul Central Constanța;

- în garnizoana Mangalia, ora 12 - ceremonial militar și religios cu depuneri de coroane de flori la Complexul monumental din Piața Republicii;

- în garnizoana Tulcea, ora 10 - ceremonial militar și religios cu depuneri de coroane de flori în Piața Tricolorului;

- în garnizoana Babadag, ora 10 - ceremonial militar și religios cu depuneri de coroane de flori și Paradă militară la Monumentul Eroilor 1916-1918.

De asemenea, Forțele Navale participă la Parada Militară organizată la Arcul de Triumf, din București, cu aproximativ 200 de militari marinari și cu tehnică navală. 

Pe data de 1 Decembrie, toate navele militare vor arbora Marele Pavoaz.

La festivități, au fost invitate oficialități ale administrațiilor locale, reprezentanți ai Ministerului Apărării Naționale și ai Forțelor Navale, comandanți de mari unități și unități, membri ai asociațiilor și ligilor de marină, cadre militare în rezervă și retragere.

Jandarmii, la datorie

În ceea ce îi privește pe jandarmi, activitățile dedicate Zilei Naționale a României vor începe sâmbătă dimineață, la ora 8, pe platoul de la reședința Inspectoratului de Jandarmi Județean și la reședința Grupării de Jandarmi Mobilă "TOMIS" Constanța, unde va avea loc înălțarea drapelului pe catarg, urmat de o expunere cu privire la marcarea a 94 de ani de la unirea Transilvaniei cu România.

Potrivit reprezentanților Jandarmeriei, acțiunile având caracter solemn vor continua, de la ora 10, la Monumentul Eroilor din Primul Război Mondial, de la Cimitirul Central Constanța, unde va da onorul un pluton format din 18 jandarmi, comandat de un ofițer, iar preotul militar va oficia, alături de alți preoți, o slujbă de pomenire. Inspectorul șef, colonel dr. Costică Cojoc, și comandantul Grupării de Jandarmi Mobilă "TOMIS" Constanța, colonel Mircea Seceleanu, vor depune o coroană de flori. Primul adjunct al inspectorului șef, colonel Constantin Burcuță, și comandanții subunităților din Neptun vor de-pune coroane de flori la Medgidia, respectiv Mangalia.

De asemenea, 30 de jandarmi vor asigura măsuri de ordine publică la Constanța, Mangalia, Medgidia, Cernavodă pe timpul derulării acestor activități.


Comentează știrea

Părerologul de Constanța
1 decembrie 2012
Generatia de chirpici versus next generation...

România este Casa Noastră…bună,rea,este singura adresă la care putem fi găsiți noi…românii…Clădită din chirpici,în calea vânturilor dintre stepe,bătută de ploile politichiei ultimilor 20 de ani,Casa Noastră stă să se prăbușească,iar noi,locatarii ei ,încă suntem mândri de EA…de România…Până și Poștașul,cel care ne aduce facturile,din ce în ce mai încărcate…lună de lună,an de an…începe să ne "uite" adresa…și folosește,din ce în ce mai des,cutiile poștale ale vecinilor…oricum,facturile ajung tot la NOI…plătitorii de taxe și impozite,mujicii locuitori,pe care ,Casa Noastră stă să se prăbușe…Noi,cei care,suntem mândri…mândri de Casa Noastră,în care părinții ne-au adus pe lume și ne-au crescut…mândri la rândul lor ,copii noștri și copii lor așișderea…dar care se întreabă din ce în ce mai neliniștiți,de ce oare nu am început să reconstruim,pe o fundație serioasă,din beton armat,o Casă a Noastră,a Tuturor,în care să nu simțim trepidațiile fiecărui TIR FEMEISTIC,care ne zdruncină din toți rărunchi noștri naționali de români…în care somnul să nu ne fie stricat de tusea seacă,aducătoare de secete,a vecinilor din cele 4 vânturi… Neputința Noastră,ne poate costa…atât de mult,încât,nici măcar nu putem bănui….Generația noastră,nu a fost în stare,să înceapă,nici măcar acolo,în fundul curții,fără "ieșire la stradă", săparea unei viitoare fundații…că de celelalte s-ar fi ocupat generația viitoare,pe care Noi,Generația de Chirpici,încercăm să o educăm,an de an,de 1 Decembrie,cum să fie mândră că și Ei sunt români…Casa Noastră,România,se dărâmă…dar,Ea este singura casă pe care o avem…La Mulți Ani România,La Mulți Ani Constanta,La Mulți Ani constanteni…Să sperăm că,și anul viitor să ne găsească la aceeași adresă…aici,pe una din ulițele sud-estului Europei…măcar trasând o nouă fundație…că timp ,nu prea mai este….cel puțin pentru Generația de Chirpici…părerea mea…

Patapiveci a Romaniei
1 decembrie 2012
Next generation

Corect e "generatia de pupatori de moashte ".Ia,sa iasa in Piata Victoriei,toti acesti pupatori si,sigur bishnitzarul de TroCoceni isi lua zborul cu "merche", "Gicastaingat" si in general cu toti antinationalii(ma refer si la servicii).

Liviu Chilian
1 decembrie 2012
Ce't ciordesc eu tie, gorgona Rromarlanie('poisie' de D. Pouleanu)

Agentii CIA de la site-ul electronic "Ziare.comoroi" ce'i mustruluiesc, douazecisipatru de ore pe zi, pe Rromarlani si minoritarii Romani, cu "articole" paranoice, au initiat o campanie stampilata cu expresia natanga, abisal-ipocrita: "Mandru ca sunt Rromarlan"; campanie in care, nu inteleg de ce, ii amesteca si pe Romanii de exceptie din TRECUT, printre care si Luceafarul poeziei romanesti. Rar mi'a fost dat sa citesc atata NEBUNIE-IPOCRITA in merdia tampitopolene; merdia ce, in majoritatea, URASC fosta Romanie, si'i vaneaza pe Romani ca pe animalele salbatice. Cititi in editia de azi, si va cruciti de patologia taradatorilor-lefegii de merdia! --- Il cheama Traistariu. Am inteles ca e un fel de manelist. Cautand pe internet, am vazut ca are moaka de Slav oriental. Iata ce a guitzat (pentru mine) ticalosul: "Ii apreciez cel mai mult pe romanii care pleaca in afara si isi fac o viata super." Aceasta NEBUNIE antiumana/antiromaneasca a fost guitzata si de Fuhrerul-nebun Bashitler. Huooo! Sa'ncerce ei, acesti doi anti-Romani decerebrati, dezumanizati, sa'i aprecieze si pe...pestii ce ar fi scosi din apa si trimisi sa traiasca pe pamantul rromarlanesc actual! --- Am aflat ca Fuhrerul-gainar-nebun a fost huiduit de catre tampitopoleni, la...Aracu' de Tras in Teapa Pesedisti, cu ocazia Noptii Antinationale a Rromarlaniei. Fiara ferala! Fuhrerul! Tipul Rromarlanului abisal! --- Cea mai nebuneasca manifestare a suprarealismului rromarlanesc are loc, in aceste zile nefaste, in Kustendge. Am inteles ca sociopatii Sifiliticu' si Spondilimanu', dictatorii de la malu' marii, se lauda ca le construiesc case Tziganilor ce se'mpuiesc ca rozatoarele, cheltuind milioane de euro din banul public(asta da...kkpitalism). Prin comparatie, ganditi'va la Romanii, taranii, din satele Misiei; oameni si sate ce mor cu incetul, pentru ca NU AU BANI sa lucreze pamantul(???) --- De Noaptea Antinationala a Rromarlaniei, ii conjur pe minoritarii Romani organizati in Miscarea Romania Mare, imediat dupa FRAUDA("alegerile") din Decembrie, 2012, sa initieze o campanie - in presa normala si prin demonstratii de strada - pentru RECUNOASTEREA minoritatii Romane din Rromarlania; acesta fiind ultima sansa a Romanilor de a fi reprezentati in parlament, de a avea si ei o voce in...forul supremaladie, alaturi de celelalte minoritati. Alta cale nu mai exista, Frati Romani, de a va apara - fie si cu titlul de incercare -, de Holocaustul la care sunteti condamnati de alogenimea si 'corciturimea' satanice! Amin!

firma tepara
2 decembrie 2012
teapa cta

ATENTIE FIRMA TEPARA!!! KAIO PRESS SOLUTIONS SRL!!! FIRMA TEPARA IN CONSTANTA CARE IA MARFA SI NU PLATESTE FURNIZORII. NU PLATESTE CONTRIBUTII LA STAT DE LA INFIINTARE IN MAI 2009, NU DEPUNE DECLARATII, BILANT. EVAZIUNE FISCALA PRIN NEEMITERE BON FISCAL, FACTURI SI PRIN NERECEPTIONARE DOCUMENTE DE LA FURNIZORI IN CONTABILITATEA PROPRIE. ATENTIE: A TRAS TEPE PRIN NEPLATA DE MARFA SI PRESA. IN CONSTANTA ARE TARABE DE PRESA CE S-AU INCHIS IAR FURNIZORII AU RAMAS FARA SA INCASEZE BANII.. ECATERINA TUDORASCU NU A ORGANIZAT CONTABILITATEA FIRMEI NEINREGISTRAND NICI O FACTURA IN CONTABILITATE DIN MAI 2009. PROCES EXECUTARE SILITA CU ANAF IN 2010 CU FIRMA DETINUTA ANTERIOR KITI SABELA SRL. SC KAIO PRESS SOLUTIONS SRL ECATERINA TUDORASCU ASOCIAT UNIC. Judet: Constanta Oras: Constanta Adresa: Str. TRAIAN VUIA 10 CONSTANTA Cod Postal: 900038 Telefon: – (Ajutor*) Fax: - Cod Unic de Identificare: 25544938 Nr. Registrul Comertului: J13/1197/2009 Stare societate : INREGISTRAT din data 12 Mai 2009 Anul infiintarii : 2009In urma updatarii datelor la data de 08-Apr-2012 au fost modificate urmatoarele date: (Urmatoarele date sunt vechi preluate la data de 11-Jan-2011) Stare Societate: INREGISTRAT din data 12 May 2009 Ultima Inregistrare la ANAF: 11 May 2009 Prelucrarea ultimelor informatii depuse la ANAF: 20 May 2009 Impozit pe profit: 14-MAY-09 Contributie Sociale: 14-MAY-09 Contributie Somaj: 14-MAY-09 Contributie creante sociale: 14-MAY-09 contributie sanatate: 14-MAY-09 contributie concedii: 14-MAY-09 impozit venituri salariale: 14-MAY-09 Firma Infintata in anul 2009 Ultima Inregistrare la ANAF(*): 11 Mai 2009 Prelucrarea ultimelor informatii depuse la ANAF(**): 20 Mai 2009 Agent comercial inregistrat ca platitor de impozit pe profit inregistrat la data de 14-05-2009 Plata contributiei de asigurari sociale platite incepand cu data de 14-05-2009 Plata contributiei de asigurari pentru somaj platite incepand cu data de 14-05-2009 Plata contributiei angajatorilor pentru Fondul de garantare pentru plata creantelor sociale incepand cu data de 14-05-2009 Plata contributiei pentru asigurari de sanatate incepand cu data de 14-05-2009 Plata contributiei pentru concedii si indemnizatii de la persoane juridice sau fizice 14-05-2009 Plata pentru impozitul pe venitul din salarii asimilate salariilor incepand cu data de 14-05-2009 Aceasta firma nu a avut salariati in 2010 firme.info/kaio../ PATROANA KAIO PRESS SOLUTIONS SRL A DETINUT PANA IN 2009 FIRMA KITI SABELA SRL, ALTA FIRMA AFLATA IN LICHIDARE CE A TRAS TEAPE LA FURNIZORI, FIIND RECLAMATA IN INSTANTA AVAND PROCES CU ANAF CONSTANTA. Informatii proces dosar nr. 1068/118/2009 Locatie judecatorie/tribunal: Constanta Obiect dosar: procedura insolventei – societati cu raspundere limitata Materia juridica: Faliment Stadiu procesual: Fond Parti: SC KITI SABELLA SRL PRIN LICHIDATOR JUDICIAR OANCEA ZiNA : Reclamant S.C. KITI SABELLA S.R.L. : Debitor TUDORASCU ECATERINA : Pirit Inregistrat in data de: 05-02-2009 Numar unic dosar: 1068/118/2009 Termene Proces: 03/06/2010 12/03/2009INCH/Admite cererea debitoarei. Deschide procedura simplificata a insolventei. Desemneaza lichidator judiciar pe Oancea Zina. Termen la 18.06.2009.incheiere 18/03/2010 Aminat 18/06/2009iNCH NR.4457 ADMITE CEREREA PRIVIND DESCHIDEREA CONTULUI UNIC T 22.10.009incheiere 21/01/2010 Aminat 22/10/2009Amina cauza la data de 21.01.2010.Aminat firme.info/proc../ 3.1.Debitor: SC Kiti Sabella SRL, cu sediul în Constanța, str. Traian Vuia nr. 10, C.U.I. 15682275; cu nr. de ordine la ORC Constanța J13/2495/2003. 4.Creditori: Direcția Generală a Finanțelor Publice Constanța, cu sediul în str. I.G. Duca nr. 18, Constanța. antitepari.ro/i../ FIRMA APARE SI PE SITEUL ANTITEPARI.RO SA STIE LUMEA DE TEPELE TRASE DE TUDORASCU ECATERINA..

Articole pe aceeași temă

Marţi, 20 Noiembrie 2012
Stire din Eveniment : Ele sunt JANDARMERIȚELE litoralului
Pagina a fost generata in 0.2318 secunde