Cum se obține certificatul de cazier judiciar pentru persoane fizice

605
1
Cum se obține certificatul  de cazier judiciar pentru  persoane fizice - cazierjudiciar-1485125192.jpg

Articole de la același autor

Pentru a obține un certificat de cazier judiciar din România, persoanele interesate pot depune personal cererea-tip, cu datele complete de stare civilă și motivată, la orice subunitate de poliție în care există ghișeu de cazier judiciar. Cererea trebuie însoțită de actul de identitate. 


Persoanele domiciliate în străinătate pot solicita eliberarea certificatului de cazier judiciar prin misiunile diplomatice sau oficiile consulare ale României. 


De asemenea, la cererea motivată a persoanelor aflate în străinătate, misiunile diplomatice și oficiile consulare ale României pot elibera, după efectuarea verificărilor necesare în bazele de date, adeverințe în care consemnează rezultatele verificărilor. Aceste adeverințe au valoarea juridică a unui certificat de cazier judiciar și se utilizează exclusiv în străinătate. 


Certificatul de cazier judiciar pentru persoane fizice se poate solicita și prin împuterniciții acestora, iar în străinătate, pe baza unei procuri autentificate prin misiunile diplomatice sau oficiile consulare ale României, ori de către un notar, cu respectarea cerințelor legalizării actelor oficiale străine.


Comentează știrea

UN AFRICAN STUDENT
23 ianuarie 2017
???????????????

IN FRANTA CAZIERUL SI CERTIFICATUL DE NASTERE SE CERE PRIN MAIL SI IN MAXIM 5 MINUTE IL AI .NU TREBUIE SA SCRI DECAT DATELE PERSONALE.IN NICIUN CAZ LA CE ITI FOLOSESTE. TOATE DATELE POPULATIEI FIIND CENTRALIZATE LA NANTE. ALTA TARA ,ALTA CIVILIZATIE SI MENTALITATE. COSTUL "0". SUNTEM ATAT DE TAMPITI CU BIROCRATIA INCAT LA POSTA NU SE MAI GASESC PLICURI. SE GASESC LA ....PAPETARIE. CA DUPA REVOLUTIE CAND GASEAI PANTOFI LA FLORARIE.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4384 secunde