Cum să petreci la mare pe banii altora. Noi metode de înșelăciune!

396
Doi turiști din Hunedoara au petrecut într-o discotecă din Costinești, unde s-au împrietenit cu mai mulți tineri, iar la plecare, ieri dimineață, toți au mers pe plajă. Unul dintre turiști a intrat să facă o baie în mare și i-a lăsat prietenului său lucrurile în grijă. 


"Unul dintre prietenii cunoscuți în discotecă a început să-l țină de vorbă pe cel care avea sub supraveghere hainele celui intrat în apă, iar cel de-al doilea i-a sustras din haine portofelul și telefonul mobil. Cei doi suspecți au spus că sunt obosiți și că se retrag către ca-mera unde sunt cazați. După câteva momente, păgubitul a ieșit din apă și a observat că-i lipsesc bunurile. Au început să alerge pe faleză după cei doi tineri împreună cu reprezentantul firmei de pază și jandarmi", a declarat maior Sorin Trancă, purtătorul de cuvânt al Grupării Mobile de Jandarmi Tomis. 


Militarii i-au somat pe indivizi, iar unul dintre ei a fost prins, în timp ce al doilea a reușit să scape după ce a aruncat bunurile furate. Oamenii legii au recuperat un telefon mobil și un portofel în care se afla suma de 146 de lei, o carte de identitate, un card de sănătate, permisul de conducere și alte carduri de fidelitate și le-au restituit păgubitului. Individul reținut a ajuns în atenția polițiștilor din Costinești. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt. 


De asemenea, anchetatorii continuă cercetările și pentru identificarea celui de-al doilea suspect. 


"Jandarmii constănțeni recomandă turiștilor să manifeste prudență în relațiile cu persoanele nou cunoscute sau cunoscute întâmplător! De aseme-nea, nu lăsați bagajele nesupravegheate și nu lăsați pe plajă, lucruri de valoare (telefoane mobile, camere de fotografiat/filmat). Păstrați mereu în raza vizuală, pentru supraveghere, locul în care ați lăsat bunurile personale (șezlongul, cearceaful) și încercați să lăsați întotdeauna o persoană de încredere la locul respectiv", a adăugat Sorin Trancă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 29 Iulie 2015
Stire din Eveniment : La furat de ... salcie
Pagina a fost generata in 0.3081 secunde