CULTURĂ DE CANABIS, DESCOPERITĂ ÎN CONSTANȚA!

626
3

Articole de la același autor

Polițiștii au descins, azi dimineață, în patru locații din Constanța și Medgidia la persoane despre care aveau bănuieli că fac trafic de droguri.

Oamenii legii au descoperit lângă Medgidia o cultură de canabis, iar din locuințele celor în cauză a fost ridicate aproximativ 600 de grame de canabis, 5.710 euro și 12.500 de lei, bani proveniți din comercializarea ilicită a drogurilor. patru indivizi au ajuns la audieri la sediul DIICOT. 



Comentează știrea

Cosmin
20 noiembrie 2015
Cea mai solicitata oferta de lucru online!

Cea mai solicitata oferta de lucru online! Suntem in plina ascensiune si suntem cei mai cautati! Oferim celor interesati posibilitatea unei colaborari online, part-time, la domiciliu, cu castiguri asigurate prin contract de comision. Cerem: cunostinte minime de navigare pe internet, de lucru cu fisiere pdf si word, de folosire a emailului. Sunt necesare calculator si conexiune la internet. Asiguram instruire gratuita si pas cu pas. Numai persoanele foarte serioase sunt asteptate sa ceara detalii la adresa de email: [email protected]

adevar
20 noiembrie 2015
adevar

Felicitari oameni se plimba drogati ani de zile .bine ca ai reusit sa descoperi ceva

Dmitri
20 noiembrie 2015
A

Daca tot navighezi pe internet, nu vrei sa castigi si niste bani postand reclame 1-2ore/zi? Nu e gluma, asiguram contract decomision. Vino acum in echipa noastra si te vom indrumapas cu pas. Editura Epublishers cauta urgent colboratori! Muncaconsta in publicarea de anunturi pe internet. Se ofera contract de comision si curs gratuit de initiere.Te-asteapta o cariera noua si interesanta! Solicita acum mai multe informatiila adresa de email: [email protected] Oferimsi solicitam seriozitate!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 30 Decembrie 2014
Stire din Eveniment : După gratii pentru trafic  de droguri
Pagina a fost generata in 2.2992 secunde