Culmea hoției! Un escroc i-a cerut victimei să aducă banii la sediul Poliției Rutiere

658
Culmea hoției! Un escroc i-a cerut victimei să aducă banii la sediul Poliției Rutiere - culmeahotiei-1485795561.jpg

Articole de la același autor

Ieri dimineață, polițiștii din cadrul Secției 2 au fost sesizați de către un bărbat, în vârstă de 66 de ani, din Constanța, despre faptul că, la ora 00.40, a fost sunat pe telefonul fix de către un individ, care s-a recomandat ca fiind fiul său, comunicându-i faptul că a provocat un accident rutier și se află la sediul Poliției Rutiere.

Persoana necunoscută i-a solicitat suma de 3.000 de euro pentru a se împăca cu presupusa victimă, după care a dat la telefon alte persoane necunoscute, care s-au recomandat a fi avocat, respectiv polițist rutier. Acesta din urmă i-a cerut să aducă suma de bani la sediul Poliției Rutiere.

Persoana în vârstă apoi a cerut o serie și un număr de legitimație, realizând că este vorba de o tentativă de în-șelăciune. Persoana necunoscută i-a adresat expresii jignitoare și injurii, după care a încheiat convorbirea. Polițiștii au deschis o anchetă în vederea identi-ficării, depistării și tragerii la răspundere penală a autorilor faptei.

Pentru a conștientiza populația, cu precădere persoanele de vârsta a III-a, cu privire la riscul la care se expun când au încredere în persoane necunoscute și le oferă sume de bani, în schimbul așa-ziselor "rezolvări de probleme cauzate de accidentele rutiere", polițiștii precizează încă o dată faptul că în cazul unor accidente cu victime nu trebuie să se ofere sub nicio formă sau pretext sume de bani.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3947 secunde