Cristi Borcea, audiat

119
Cristi Borcea, audiat - cristiborcea-1456733920.jpg

Articole recomandate

Cristi Borcea este audiat la DIICOT în dosarul FRF în calitate de martor, informează Realitatea TV. Procurorii au audiat, în acest caz, mai multe personalități din lumea fotbalului românesc, printre care fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) Dumitru Dragomir, președintele CFR Cluj, Iuliu Mureșan, fostul vicepreședinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Patrițiu Abrudan, președintele FC Brașov, Cornel Șfaițer, reprezentantul cluburilor de Liga a 2-a în Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal, Ștefan Stana.

Potrivit anchetatorilor, între anii 2010 și 2012 s-ar fi constituit un grup infracțional organizat, care avea ca scop însușirea de către mai multe persoane a un milion de dolari. Astfel, banii ar fi fost supuși unui proces de "reciclare", fiind transferați succesiv prin conturile mai multor persoane juridice și fizice.

Infracțiunile vizate de acest dosar sunt de constituire a unui grup infracțional organizat, delapidare și spălare de bani.

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat, miercuri, că instituția de la Casa Fotbalului a furnizat documentele cerute până în prezent și va sprijini în continuare ancheta DIICOT care vizează fosta conducere a FRF.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 13 Ianuarie 2016
Stire din Eveniment : Cristi Borcea, din nou la spital
Marţi, 05 Ianuarie 2016
Stire din Eveniment : Cristi Borcea, de urgență la spital
Pagina a fost generata in 0.3647 secunde