Criminalul de la Delfinariu, condamnat la 26 de ani de închisoare

445
Criminalul de la Delfinariu, condamnat la  26 de ani de închisoare - criminalul1-1488124843.jpg
Nicolae Filimon, bărbatul care a ucis o femeie cu 11 lovituri de cuțit, în vara anului trecut, în zona Delfinariu, a fost condamnat la 26 de ani de închisoare. Decizia a fost luată de judecătorii Curții de Apel Constanța și este definitivă. 


La începutul lunii ianuarie, Tribuna-lul Constanța l-a condamnat în primă instanță pe bărbat la 28 de ani și 4 luni de închisoare pentru omor calificat. 


Adriana Farcaș, femeia care vindea la chioșcul "Cuget Liber", în zona Delfinariu din Constanța, în vârstă de 32 de ani, a fost atacată cu bestialitate și înjunghiată de 11 ori, chiar și în zona feței. Medicii care au preluat-o pe femeie cu o ambulanță SMURD au încercat să facă o minune, însă, câteva ore mai târziu, după chinuri cumplite, Adriana Farcaș s-a stins, în dimineața zilei de 28 mai 2016, la Spitalul Județean Constanța. 


Necropsia a scos la iveală faptul că două dintre cele 11 lovituri de cuțit s-au dovedit a fi fatale, în zona plămânului stâng și în clavicula dreaptă. În momentul agresiunii, Nicolae Filimon se afla sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a povestit procurorilor că în noaptea de vineri băuse aproape un litru de țuică și a plecat de acasă înarmat cu un cuțit. Voia să ajungă la sora fostei iubite și să-i aplice o corecție sau chiar să o omoare. O considera vinovată pentru despărțirea de fosta prietenă, care plecase în Anglia. În drum, acesta s-a oprit să ia țigări, cerând un pachet pe datorie. 


"În drum, s-a oprit la chioșcul de ziare, nu avea bani la el și a intrat să ceară un pachet de țigări. Victima a refuzat, iar el a scos cuțitul și a amenințat-o că, dacă nu îi dă țigările, o omoară. Victima a țipat, iar el a intrat în spatele tejghelei și a înjunghiat-o. Nu a apucat să ia nimic, nici măcar pachetul de țigări pentru care venise", preciza, la vremea respectivă, procurorul criminalist Zafer Sadîc, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5211 secunde