CRIMĂ ȘOCANTĂ. Tânăr de 17 ani, omorât cu bâtele și cu un topor

431
CRIMĂ ȘOCANTĂ. Tânăr de 17 ani, omorât cu bâtele și cu un topor - download-1492948094.jpg

Articole recomandate

Un tănăr în vârstă de 17 ani, din orașul Bocșa, județul Caraș-Severin, a fost ucis, sâmbătă noapte, cu mai multe lovituri de bâte și topor de un alt tânăr și de către tatăl acestuia, din cauza unor postări de rețeaua de socializare Facebook, potrivit Romania TV.


Procurorii Parchetului de pe lângă judecătoria Reșița au declarat pentru News.ro că un tânăr de 17 ani, din orașul Bocșa, a murit la spital, sâmbătă seară, după ce a fost lovit cu bâtele și cu un topor.


Un apel la numărul de urgențe 112 anunța, sâmbătă seară, în jurul orei 21.20 că a avut loc un conflict între trei persoane pe o stradă din orașul Bocșa, la 200 de metri de sediul Poliției. Una dintre cele trei persoane, un tânăr de 17 ani, a fost preluat de o ambulanță și dus la spital pentru îngrijiri medicale.


Polițiștii au deschis o anchetă pentru vătămare corporală și au audiat martorii.


Între timp, după ora 23.00, în noaptea de sâmbătă spre duminică, tânărul care a fost dus la spital a decedat în urma loviturilor, iar polițiștii au continuat ancheta pentru lovituri cauzatoare de moarte, de această dată. Astfel, polițiștii i-au identificat pe autori, tată și fiu, care se ascundeau într-o anexă a locuinței.


Polițiștii spun că un conflict a izbucnit între cei doi tineri, din cauza unor postări pe rețeaua de socializare Facebook. În urma acestora, victima s-a dus la locuința agresorilor pentru a-i cere socoteală celuilalt tânăr cu care se afla în conflict, moment în care a izbucnit o ceartă între cei doi, alăturându-se apoi și tatăl agresorului.


Tânărul care venise să ceară socoteală pentru postările pe Facebook a fost lovit de către cei doi, tată și fiu, cu bâte și cu un topor.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4648 secunde