CRIMĂ ȘOCANTĂ. S-A SINUCIS ÎN PENITENCIAR DUPĂ CE ȘI-A OMORÂT SOȚIA

318
CRIMĂ ȘOCANTĂ. S-A SINUCIS ÎN PENITENCIAR DUPĂ CE ȘI-A OMORÂT SOȚIA - crima1491282941-1494571148.jpg

Articole recomandate

Constantin Cornel Diaconu, în vârstă de 44 de ani, și-a ucis soția în prezența copiilor în luna martie. Miercuri seara, bărbatul a fost găsit mort, în Penitenciarul Mioveni, unde era încarcerat, după ce a fost arestat în data de 14 martie, potrivit Romania TV.


"În data de 10.05.2017, persoana privată de libertate D.C.C, în vârstă de 45 de ani, arestată preventiv pentru săvârșirea infracțiunii de omor, aflată în custodia Penitenciarului Mioveni, a fost prezentată la camera de stabilizare a Spitalului Penitenciar Mioveni în stare de inconștiență, fiind anunțat concomitent și Serviciul de Ambulanță Mioveni. Personalul medical a efectuat manevre de resuscitare, care însă au rămas fără răspuns, constatându-se decesul. Conform procedurilor legale, s-a procedat la informarea, de îndată, a Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, Serviciului de Medicină – Legală și judecătorului de supraveghere a privării de libertate la Penitenciarul Mioveni. A fost anunțată familia persoanei condamnate de către conducerea instituției", se arată într-un comunicat transmis, joi, de purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Mioveni, Laura Olteanu.


Cu doar câteva zile înainte să se sinucidă, bărbatul a vorbit cu cei doi copii veniți la vizită, la Colibași.


Cazul a fost preluat de Parchet, care a dispus necropsia pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului, iar ulterior va intra în atenția polițiștilor argeșeni.


Bărbatul și-a înjunghiat soția, în vârstă de 30 de ani, cu 15 lovituri de cuțit, în fața copiilor, un băiețel de 8 ani și o fetiță de 10 ani, dar și a mamei femeii, care nu a avut putere să-și salveze fiica. Constantin Cornel Diaconu a fost arestat în data de 14 martie pentru omor calificat și primise, pe data de 9 mai, o prelungire a mandatului de arestare preventivă, aflându-se încarcerat la Penitenciarul din Mioveni.








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.156 secunde