CRIMĂ CU SÂNGE RECE LA CONSTANȚA. Imagini teribile: BLUZĂ PLINĂ DE SÂNGE, CUȚIT ȘI UN CADAVRU GĂSIT ÎN APĂ

1205
CRIMĂ CU SÂNGE RECE LA CONSTANȚA. Imagini teribile: BLUZĂ PLINĂ DE SÂNGE, CUȚIT ȘI UN CADAVRU GĂSIT ÎN APĂ - crima-1449651232.jpg

Articole de la același autor

UPDATE - După ore întregi de căutări, anchetatorii au găsit cadavrul victimei. Acesta fusese aruncat în apă, în zona localității Palazu Mic. Pentru a aduce la mal trupul neînsuflețit a fost nevoie de intervenția militarilor Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea".


Polițiștii și procurorii constănțeni sunt în alertă de câteva zile după ce un paznic de la o fermă din Palazu Mic a fost dat dispărut. În urma verificărilor, oamenii legii au stabilit că nu este o simplă dispariție și că lucrurile se complică. Polițiștii au descoperit o bluză plină de sânge și un cuțit și astfel au conturat suspiciunea unui omor. Cazul a fost preluat imediat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța care coordonează acțiunea.

Oamenii legii au reținut deja două persoane, un individ de 30 de ani și un altul de 32 de ani.

Anchetatorii încearcă să găsească ce este mai important, respectiv cadavrul victimei pe care suspecții l-ar fi ascuns. Vom reveni cu amănunte.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5194 secunde