CRIMĂ CU SÂNGE RECE LA CONSTANȚA / Femeie înjunghiată de fostul concubin, recidivist, chiar în fața celor trei copii

1105
1
CRIMĂ CU SÂNGE RECE LA CONSTANȚA / Femeie înjunghiată de fostul concubin, recidivist, chiar în fața celor trei copii - fondcriminalist11422899637145293-1454052554.jpg
Plan de răzbunare cu final tragic, la Constanța. O femeie a murit, în această dimineață, la spital, după ce azi-noapte fost înjunghiată de fostul concubin, care a dat năvala peste ea în casă. Tragedia s-a petrecut pe strada Bicazului din municipiul Constanța.

Femeia, în vârstă de 40 de ani fusese internată la terapie intensivă, cu șanse minime de supraviețuire.

În incident a mai fost rănit și actualul concubin al femeii, care a încercat să intervină. Totul s-a petrecut în fața celor trei copii ai victimei, precum și al tatălui acesteia.

Agresorul se numește Nicolae Guciu. În urmă cu doi ani, el a fost eliberat din închisoare, unde a ispășit o pedeapsă grea, după ce, pe când era soldat în termen, și-a ucis un camarad cu arma din dotare.

Bărbatul, în vârstă de aproximativ 45 de ani, a fost reținut pentru audieri.

Comentează știrea

dany
29 ianuarie 2016
crime

Dacă vei începe să cultivi gânduri de prosperitate, imaginându-ți că ești un om foarte bogat înconjurat de un ocean de energie mentală și înotând într-o mare a abundenței, corpul și mintea ta vor intra instantaneu pe vibrația prosperității, iar tu vei începe să atragi literalmente, la fel ca un magnet, tot ceea ce îți e necesar pentru a deveni bogat. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea "Te-ai născut bogat". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4488 secunde