Crimă conjugală la Constanța. O femeie și-a omorât soțul după ce l-a lovit cu tigaia în cap

569
1
Crimă conjugală  la Constanța.  O femeie  și-a omorât soțul după ce l-a lovit  cu tigaia în cap - crima-1498749978.jpg
Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, cercetează o femeie, de 60 de ani, din Constanța, pentru lovituri cauzatoare de moarte.

Potrivit anchetatorilor, Mariana C. și-ar fi agresat soțul, pe care l-ar fi lovit cu o tigaie și o sticlă în cap. Supărată că bărbatul ei a venit târziu acasă, în jurul orei 03.30, dar și beat, femeia a avut o ieșire nervoasă și a pus mâna pe tigaie, lovindu-l în cap. Bărbatul a căzut și s-a lovit și mai tare la cap, fiind transportat la spital și operat. El are nevoie de 60 de zile de îngrijiri medicale. Din păcate însă, bărbatul a decedat la terapie intensivă.

Pentru că femeia în cauză este cunoscută cu antecedente medicale, fiind internată în nenumărate rânduri la Secția de Psihiatrie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, Mariana C. urmează a fi examinată psihiatric pentru a i se stabili discernământul. Polițiștii constănțeni continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Comentează știrea

Cocolina
30 iunie 2017
Bravo!

Spui ca "are" nevoie de îngrijiri medicale,apoi ca "a decedat". Pai,la ce i-ar mai trebui mortului îngrijiri medicale??? Auzi,unde găsesc și eu tigaie din aia? Pare rezistența. O fi Delimano?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6726 secunde