Coșmarul unei fetițe din Constanța. Violată de propriul unchi

494
1
Coșmarul  unei fetițe  din Constanța. Violată de propriul unchi - viol-1493313921.jpg

Articole de la același autor

Un nou caz dramatic iese la iveală în județul Constanța. O adolescentă de 15 ani a trăit clipe de coșmar, după ce a fost supusă perversiunilor sexuale în repetate rânduri, luni bune, chiar de cel care ar fi trebuit să-i fie protector: unchiul său. Încarcerat de oamenii legii din Serviciul Investigații Criminale, bărbatul trebuie acum să dea explicații pentru fapta sa.

Concret, bărbatul de 37 de ani, din Mircea Vodă, a obligat-o pe nepoata lui să întrețină relații sexuale, deși aceasta s-a împotrivit. Bărbatul a forțat-o până când adolescenta nu a mai rezistat și l-a denunțat pe agresor.

Clipele de groază pe care le-a trăit fata violată s-au petrecut din iulie 2015, până în decembrie 2016.

Suspectul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. El se află acum în Centrul de Reținere și Arest Preven-tiv al IPJ Constanța. 

Comentează știrea

DAX
10 ianuarie 2018
SA FIE CASTRATI !

Trebuiesc castrați acești oameni cu apucături de nemernici, brute, javre și pe lângă toate a mai fost și în poliție, lupul pus să păzească stâna de oi și ai lui șefi știau de năravul lui de curvă și de nemerniciile lui ! Jigodiile cu jigodia lor ! ABSOLUT TOȚI PEDOFILII ȘI HOMOSEXUALII SĂ FIE CASTRAȚI, ASTFEL DE OAMENI TREBUIE SĂ FIE CASTRAȚI PENTRU CA RESTUL POPULAȚIEI SĂ STEA LINIȘTITĂ MĂCAR LA ACEST CAPITOL, că și așa sunt destule și diverse probleme în societatea noastră românească, nu mai trebuie încă ceva în plus din cauza acestor derbedei care din lipsă de ocupație și muncă efectivă se gândesc numai și numai la sex și la relele pe care le-au făcut si le fac oamenilor, în acest caz, copilașilor care sunt niște : gingasi, îngerași în trup și le terorizează mintea niște : derbedei, dezaxați, oameni bolnavi psihic ! Singura soluție pentru ăștia ( exemplul in cazul de fatza "VIOLATORUL" ) este CASTRAREA !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5906 secunde