Coșmar într-o familie din Constanța: copilă de 14 ani violată de unchiul abia ieșit din pușcărie

372
Coșmar într-o familie din Constanța: copilă de 14 ani violată de unchiul abia ieșit din pușcărie - cosmarfamilieviol-1422295033.jpg

Articole de la același autor

O copilă de 14 ani, din Năvodari, a trecut prin clipe de coșmar, duminică seara, când unchiul ei, profitând de faptul că erau singuri, a violat-o. Suspectul, Ionuț Costache, în vârstă de 30 de ani, nu este la prima dispută cu legea. În anul 2011, bărbatul a fost condamnat la patru ani de închisoare, pentru viol; în iulie 2014, acesta a fost eliberat din Penitenciarul Tulcea, după ce a executat trei ani din pedeapsă și cum nu avea niciun adăpost, fratele lui a acceptat să-l primească în locuința lui din Năvodari, unde locuiește împreună cu soția și fiica în vârstă de 14 ani. Nici prin gând nu i-a trecut că bărbatul ar putea să-și abuzeze sexual propria nepoată! 
Duminică seara, însă, Ionuț Costache a profitat de faptul că rămăsese singur cu adolescenta și a obligat-o să întrețină relații sexuale. Cum a scăpat din mâinile agresorului, copila a fugit la Poliție, unde a povestit ce a pățit. 


Bărbatul a fost reținut, iar ieri a fost prezentat magistraților de la Judecătoria Constanța, care au dispus arestarea lui preventivă pentru 30 de zile, sub acuzația de viol. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 04 Ianuarie 2015
Stire din Eveniment : Puștan prins la furat, prin Năvodari
Pagina a fost generata in 0.5072 secunde