COPIL DISPĂRUT DE LA ȘCOALĂ. POLIȚIA CERE AJUTOR

221
2
COPIL DISPĂRUT DE LA ȘCOALĂ. POLIȚIA CERE AJUTOR - politia-1462276812.jpg
Poliția Capitalei solicită sprijin în vederea găsirii unui minor care a dispărut marți, 3 mai, din incinta unei școli speciale pentru copii din Sectorul 6. Băiatul se exprimă cu dificultate și are probleme de orientare în spațiu.

Minorul dispărut, în vârstă de 15 ani, se numește Al-Bahra Mohamed-Samir și are următoarele semnalmente: înălțime 1,70 m, constituție corpolentă, ten deschis la culoare, față ovală, ochi albaștri, păr șaten, tuns scurt, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei, citat de b365.ro.

La data dispariției, băiatul era îmbracat cu geacă de culoare roșie cu dungi albe, pantaloni tip jeans albaștri, cămașă albă și vestă, era încălțat cu adidași de culoare albastră și avea asupra sa un ghiozdan albastru. Băiatul se exprimă cu dificultate și are probleme de orientare în spațiu.

Cei care l-au văzut sau pot oferi detalii cu privire la minorul dispărut, sunt rugați să anunțe Poliția Capitalei, apelând numărul unic de urgență 112, scrie realitatea.net

Comentează știrea

adevar
4 mai 2016
adevar

Daca e roman cand il vedem ii taiem capul

adevar
4 mai 2016
adevar

Sa multumim la ginecologie Constanta cand il vedem copil roman ii taiem CAPUL . PRESEDENTIA ROMANA ESTE DE ACORD SA UCIDEM COPII ROMANI

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 27 Ianuarie 2016
Stire din Eveniment : Bărbat dispărut din Cernavodă
Vineri, 15 Ianuarie 2016
Stire din Eveniment : Septuagenară dată în urmărire
Pagina a fost generata in 0.5813 secunde