Copii loviți de mașini pe străzile din Constanța

197
1
Copii loviți de mașini pe străzile din Constanța - copiilovitidemasini-1429114163.jpg

Articole de la același autor

Doi copii au ajuns la spital, ieri, după ce au fost loviți de mașini. Primul eveniment s-a produs în jurul orei 12.20, când un șofer de 36 de ani conducea pe strada Retezat din municipiul Constanța, către bulevardul I.C. Brătianu. La un moment dat, bărbatul a lovit un băiețel de patru ani care, nefiind supravegheat, a pătruns pe șosea. În urma impactului, micuțul a fost transportat la spital, starea acestuia fiind stabilă.

Două ore mai târziu, o tânără de 23 de ani conducea pe Șoseaua Con-stanței din localitatea Cumpăna, dinspre DN 39 către Primărie în momentul în care a lovit o fetiță de trei ani care a traversat strada prin loc nepermis, în fugă. În urma impactului, copila a ajuns la spital, unde a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă se află în afara oricărui pericol.

Comentează știrea

Andrei
16 aprilie 2015
Munceste de acasa!

Deschide o afacere in FRANCIZA ALTERNATIVA . Fara a necesita cunostinte avansate IT. Se lucreaza de acasa, part-time. Fii propriul tau sef. Minim 18 ani. Cu perseverenta, poti obtine 300 Euro lunar sau chiar mai mult. Instruire GRATUITA. Trimite INFO la: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5413 secunde