COPII ÎNJURAȚI ȘI BLESTEMAȚI CA LA UȘA CORTULUI, LA GRĂDINIȚĂ / Educatoarea acuzată, pusă în fața probelor audio. Prima reacție

1419
COPII ÎNJURAȚI ȘI BLESTEMAȚI CA LA UȘA CORTULUI, LA GRĂDINIȚĂ / Educatoarea acuzată, pusă în fața probelor audio. Prima reacție - parintiireclama1389892178-1487491489.jpg

Articole recomandate

Educatoarea din Capitală, acuzată că i-a jignit și blestemat pe copii, a declarat pentru România TV că înregistrările difuzate nu sunt adevărate. Educatoarea este, totuși, contrazisă de părinții micuților pe care i-ar fi terorizat. Poliția s-a autosesizat în acest caz și a început o anchetă.

"Mă, și animalu', dacă îi spui, uite-l, măi, cum stă acolo. Dă jos pantalonii mai repede că mi-ai distrus sănătatea! Dă pantalonii jos că vine doamna directoare acum și nu te mai primește. Dă jos chiloții mai repede! Pune mâna! Dă-i jos! Chiloții, dă-i jos de pe tine! ", acesta este modul în care educatoarea se adresa unui copil de doar câțiva anișori.

În situația lui au fost și alți 10 copii care erau îngrijiți la Grădinița 41 din Capitală. Copiii au început să plângă după țipetele femeii.

De cealaltă parte, într-o intervenție la România TV, educatoarea neagă acuzațiile.

După discuții insistente cu părinții, directoarea a încercat să motiveze comportamentul educatoarei. Apoi a promis că va lua măsuri după acest scandal.

Poliția s-a autosesizat în acest caz, scrie romaniatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8816 secunde