Controale anti-drog, pe litoral

204
Controale anti-drog,  pe litoral - controlantidrog-1500912229.jpg

Articole de la același autor

An de an, mii de turiști, în special tineri, aflați în vacanță pe litoralul românesc, sunt informați de specialiștii Agenției Naționale Antidrog cu privire la riscurile consumului de droguri și sunt îndemnați să practice sportul, ca soluție sănătoasă de petrecere a timpului liber.

Și anul acesta, în cadrul campaniei locale "Litoral fără droguri", ediția a XIV-a, specialiștii și voluntarii antidrog îi vor informa pe turiști cu privire la riscurile consumului de droguri, vor distribui materiale informative și chestionare de testare a cunoștințelor antidrog, iar la finalul acestor activități, se vor organiza pe plajă mini-campionate de beach-volei, unde câștigătorii vor primi diplome și cupe.

În parteneriat cu IPJ Constanța, Poliția Municipiului Constanța și Poliția Municipiului Mangalia, Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Constanța va organiza testări în trafic a conducătorilor auto, cu ajutorul testelor rapide de depistare a drogurilor în salivă. Aceste activități au scopul de a preveni evenimente rutiere comise pe fondul consumului de droguri în trafic.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6611 secunde