Contrabandiștii constănțeni, "vizitați" de jandarmi, de sărbători

286
1
Contrabandiștii constănțeni,
Jandarmii au surprins în Constanța cinci persoane care doreau să vândă, în mod ilegal, 227 pachete de țigări netimbrate.

În perioada 23-26 decembrie, echipaje de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile, au desfășurat acțiuni punctuale în zonele Piața Griviței și Piața Brotăcei, unde au surprins cinci persoane cu vârste cuprinse între 45-64 de ani, în timp ce încercau să vândă cetățenilor din zonă peste 200 de țigări. Pachetele nu erau timbrate, fiind inscripționate cu mărci precum Marble, Fame, Ashima, Compliment și Marlboro.

Pe numele acestora, au fost întocmite actele de constatare pentru comiterea faptei de contrabandă. Actele de constatare și pachetele de țigări au fost predate la IPJ Constanța, Serviciului de Inves-tigare a Criminalității Economice.

Comentează știrea

boby vegas
28 decembrie 2016
contrabanda k tigari

Ce rusine si batjocura la adresa noastra cei care le platim salariile si toate celelalte accesorii ..ma refer la jandarmerie si asa zisa politie locala ..piata tomis 3 ..geme la propriu de bisnitati de tigari ..sunt acele patru turcoaice ..grase niste hoituri cat duba jandarmeriei ..stau pe scaune langa acea covrigarie f nici o teama ,si asta ptr k au locoteneti ..cadane ..barbati o armata care sunt pe post de santinele si vanzatori in acelas timp ..au luat piata in stapanire total ..sunt amplasati in locuri strategice ptr a putea vedea daca vine potera ...si chiar si asa sunt in cardasie cu politia si jandarmeria ptr k se saluta intre ei ..nici nu-i deranjeaza ..exista zeci de filmari cu acestia ..facute de un nr f mare de persoane ex..ong -uri etc. va veni ziua judecatii ..

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3118 secunde