Constănțenii, învățați de polițiști cum să nu devină victime

207
Ieri, polițiștii Biroului de Analiză și Prevenirea Criminalității împreună cu polițiștii de proximitate din cadrul Poliție Municipiului Constanța au continuat seria activităților informativ-preventive. 


Astfel, au fost derulate activități de prevenire a furturilor din autoturisme de pe raza Secțiilor de Poliție din municipiu, cetățenii fiind sfătuiți de oamenii legii să nu își lase bunuri ca genți, poșete, laptopuri, telefoane în mașini, dar și să folosească siteme antifurt pentru autoturisme și să parcheze noaptea în spații iluminate.


Activitățile s-au desfășurat în zonele cu aflux mare de persoane, ca de exemplu în zonele Tomis III, Brotăcei, Griviței, Unirii, Casa de Cultură și în parcările spațiilor comerciale.


Obiectivele campaniei constau în informarea cetățenilor cu privire la măsurile de siguranță personală pe care trebuie să le adopte pentru a nu deveni victime ale infracțiunilor, precum și prevenirea infracțiunilor contra patrimoniului, prin oferirea de sfaturi și recomandări cetățenilor. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5609 secunde