Constănțenii ies în stradă! "Fraților, nu sunteți nici dumnezei și nici invincibil"

402
Constănțenii ies în stradă!

Articole de la același autor

Constănțenii sunt gata să iasă în stradă pentru a protesta pentru "cei care nu mai sunt printre noi și nu-și mai pot cere singuri dreptatea", după ce Senatul României a respins cererea DNA de urmărire penală în cazul lui Gabriel Oprea. 


Protestul este programat să se desfășoare astăzi, în Parcul Primăriei, la Constanța, de la ora 18.00. Acțiunea ce poartă titlul de "Oprea este protejat, vrem să fie cercetat", se desfășoară concomitent cu protestele care sunt organizate la Palatul Parlamentului din București, dar și în mai multe orașe din țară.


 "Polițistul Bogdan Gigină a murit în timpul serviciului, când era antemergător pe motocicletă și deschidea drumul coloanei oficiale organizate pentru ministrul de Interne, șeful său. Un polițist a murit, dar cel identificat de procurori ca vinovat de ucidere din culpă nu va ajunge în fața justiției, din cauza celor din Senatul României, care se cred deasupra legii. Fraților, nu sunteți nici dumnezei și nici invincibili. De aceea, joi ieșim în stradă, domnilor senatori. Noi, simpli cetățeni indignați venim în parcul primăriei din Constanța, să-l comemorăm pe Bogdan Gigină și să cerem dreptate", se arată în mesajul care anunță ieșirea în stradă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5219 secunde