Constănțenii acuzați că au tâlhărit un amic din Brăila vor să iasă din arest

421
Constănțenii acuzați că au tâlhărit un amic din Brăila vor să iasă din arest - 24noiembrietalhariebraila-1416854800.jpg

Articole de la același autor

Cei trei indivizi din Constanța, acuzați că au tâlhărit un bărbat în Brăila, au ajuns după gratii. Cristian Georgian Mahera, Mircea Barzecu și Bogdan Fulea au fost arestați preventiv pentru 30 de zile de magistrații de la Judecătoria Însurăței. Bărbații au contestat măsura preventivă, contestație ce urmează să fie judecată la Tribunalul Brăila, miercuri, 26 noiembrie.

"Din probatoriul administrat în cauză până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că, la data de 13 octombrie 2014 orele 20.15, după o înțelegere prealabilă, inculpații Mahera Cristian Georgian, Barzecu Mircea și Fulea Bogdan, prin exercitarea de violențe și fiind mascați, au sustras persoanei vătămate P.Ș.V. borseta în care se afla suma de 4.000 lire sterline, 4500 euro și 1500 de lei. Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei și stabilirii răspunderii penale.

Precizăm că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situație să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție", au precizat procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 24 Noiembrie 2014
Stire din Eveniment : Tâlhar prins după zece luni
Joi, 20 Noiembrie 2014
Stire din Eveniment : Mircea Băsescu rămâne în arest
Joi, 20 Noiembrie 2014
Stire din Eveniment : Ion Diniță scapă de arest
Pagina a fost generata in 1.8184 secunde