Constănțeanul priceput la toate: făcea trafic de droguri, era proxenet și plasa valută falsă

2444
Constănțeanul priceput la toate: făcea trafic de droguri, era proxenet și plasa valută falsă - constanteanul-1409153584.jpg

Articole de la același autor

Doi bărbați au fost reținuți în urma descinderilor cu mascați de marți dimineață în trei apartamente din cartierul constănțean Faleză Nord. Cei doi sunt anchetați de procurorii DIICOT: Georgian Neață, de 22 de ani, pentru trafic de droguri, iar amicul său, Tanzer Mustafa, de 21 de ani, pentru trafic de droguri, trafic de minori, proxenetism și punere în circulație de valori falsificate.

"Față de inculpatul Tanzer Mustafa există suspiciunea rezonabilă că în luna februarie 2014 a recrutat o minoră de 13 ani și 11 luni, în scopul exploatării prin obligarea la practicarea prostituției, a adăpostit-o în mai multe imobile din municipiul Constanța, i-a înlesnit practicarea prostituției furnizându-i clienți și i-a obținut foloase patrimoniale din practicarea prostituției de către aceasta, însușindu-și banii astfel obținuți. Totodată, inculpatul Tanzer Mustafa este suspectat de punerea în circulație de bancnote falsificate, în ziua percheziției el deținând 17 bancnote false, având cupiera de 100 dolari", au precizat procurorii DIICOT.

De asemenea, cei doi suspecți sunt acuzați de trafic de droguri, la percheziționarea apartamentului din Faleză Nord, unde locuiau împreună cu victima minoră, fiind găsite mai multe pliculețe cu cannabis, precum și 2 comprimate ecstasy, conținând methylenedioxymetamfetamine (MDMA), substanță ce constituie drog de mare risc.

Reamintim că în urma perchezițiilor au fost ridicate mai multe sisteme informatice, telefoane mobile, cartele SIM și înscrisuri.

"Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție", au concluzionat procurorii DIICOT.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5696 secunde