Constănțeanca rănită în atacul de la Londra, în stare foarte gravă / "Pericolul nu a trecut!"

2304
Constănțeanca rănită în atacul de la Londra, în stare foarte gravă /

Articole recomandate

Pericolul nu a trecut în privința constănțencei rănite în atacul terorist de la Londra, aceasta aflându-se "sub strictă observație", a anunțat, azi, premierul Sorin Grindeanu.


Citește și ATAC LA LONDRA / Cei doi români răniți sunt din Constanța. URMAU SĂ SE CĂSĂTOREASCĂ! Tânăra, în stare gravă! "A fost operată pe creier"



"Ceea ce mi-a spus domnul ambasador (ambasadorul României la Londra — n.r.), în urmă cu zece-douăzeci de minute, e că pare că ce a fost greu azi-noapte, în urma intervenției chirurgicale, a trecut. Dar, în continuare, se află sub strictă observație. Pericolul, în final, nu a trecut. Important este să fim și alături de familie, să ajutăm cu ceea ce putem", a declarat premierul Grindeanu, la Piatra Neamț.

Grindeanu și-a exprimat speranța într-un ''final fericit'' în cazul femeii rănite, precizând, totodată, că cealaltă persoană de cetățenie română victimă a atacului de la Londra este "în afara oricărui pericol".


xxx


Cei doi români victime ale atacului de miercuri de la Londra sunt un cuplu de tineri constănțeni aflați în vacanță în Regatul Unit, pentru a sărbători ziua unuia dintre ei. Este vorba despre Andrei Burnaz, de profesie inginer, și de Andreea Cristea, arhitect.


Cei doi plecaseră în Londra într-un city break, pentru a sărbători ziua de naștere a lui Andrei Burnaz, absolvent al Facultății de Inginerie din cadrul Universității Ovidius Constanța.

Acesta are trei degete rupte și un picior fracturat, pus în gips, dar starea sa este stabilă. Andreea Cristea s-a aruncat în Tamisa pentru a se feri de mașină, starea ei fiind mult mai gravă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0739 secunde