Constănțeancă păcălită cu 5.000 de lei

161
Constănțeancă păcălită cu 5.000 de lei - pacalita-1444295202.jpg

Articole de la același autor

O femeie a fost păcălită să dea unui necunoscut bani și bijuterii după ce a fost sunată pe telefonul fix și a fost anunțată că cei doi copii ai săi au fost implicați într-un accident rutier. Cel care a sunat s-a recomandat a fi medic și i-a spus femeii că este nevoie de bani pentru ca aceștia să intre în operație. Fără să stea pe gânduri, femeia a dat 550 Euro, 1.100 de lei, un lănțișor de aproximativ șase grame, două inele și un cercel de aproximativ 0,7 grame, toate din aur, unui bărbat necunoscut, cu care s-a întâlnit pe scara blocului unde locuiește. Prejudiciul a fost estimate la 5.000 de lei.

Oamenii legii le recomandă tuturor constănțenilor să fie atenți și să verifice informații. "Cereți date despre unitatea medicală, de poliție sau parchet unde s-ar afla aceasta și sunați pentru confirmare); dacă sunteți contactat de un "binevoitor", care vă apelează în numele unei rude apropiate, și nu ați putut verifica veridicitatea informațiilor, anunțați Poliția la numărul de urgență 112 pentru a vă acorda sprijin; fiți atenți la persoanele cu care intrați în contact, pe stradă, în jurul blocului, aparent întâmplător. Este posibil ca acestea să vă urmărească, să încerce să se împrietenească cu dumneavoastră și să afle detalii despre familie sau vecini; nu primiți în locuință persoane care pretind că sunt de la diverse societăți comerciale (de furnizare a unor servicii, firme de curierat, comis voiajori etc.), decât după ce ați verificat actul de identitate și legitimația de serviciu. Nu le furnizați acestora informații despre membrii familiei dumneavoastră sau despre vecini", recomandă polițiștii. De asemenea, nu în ultimul rând nu dați bani necunoscuților sub niciun motiv!

Oamenii legii atrag atenția ca în situații în care vi s-au solicitat bani pentru a fi soluționat un accident rutier sau pentru intervenții medicale rezultate din accidente, apelații imediat 112!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.4235 secunde