Constănțeancă atacată în plină stradă

274
Constănțeancă atacată  în plină stradă - atacatainplinastrada-1441304219.jpg
O femeie de 48 de ani, din Constanța, a trecut prin clipe de groază, miercuri, după ce a fost atacată în plină stradă.

Potrivit anchetatorilor, jaful a avut loc pe strada Nicolae Iorga, în zona Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. Femeia mergea pe stradă și, la un moment dat, a fost acostată din spate de doi indivizi care au atacat-o. Suspecții, un băiat și o fată,

i-au smuls lanțul de la gât, pe care se afla o cruce din aur. Victima a țipat după ajutor, dar cei doi s-au făcut imediat nevăzuți.

Cazul a ajuns în atenția ofițerilor Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Constanța. Păgubita a declarat că prejudiciul este de aproximativ 4.000 de lei, lanțul și crucea având aproximativ 17 grame.

Oamenii legii au demarat o anchetă în acest caz și încearcă să dea de urma autorilor. Femeia le-a spus anchetatorilor că cei doi erau de etnie romă, iar semnalmentele lor sunt: băiatul avea aproximativ 16-18 ani, 1,65 -1,70 metri înălțime, slab, păr tuns normal, culoare închisă și puțin ondulat, iar adolescenta avea 16-17 ani, 1,50 -1,55 metri înălțime, slabă, păr lung negru, fața rotundă, ochii mici de culoare închisă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 04 Septembrie 2015
Stire din Eveniment : Meleșcanu, audiat la DNA
Pagina a fost generata in 1.4049 secunde