Constănțean condamnat la închisoare după spargeri date în Belgia și Franța

253
Constănțean condamnat la închisoare după spargeri date în Belgia și Franța - constantean-1487696498.jpg
Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale l-au depistat pe Mihai Mihai, în vârstă de 41 de ani, din Constanța, pe numele căruia autoritățile din Belgia au emis un mandat european de arestare pentru săvârșirea a opt infracțiuni, dintre care una privind constituirea unui grup infracțional organizat și șapte pentru furt calificat.


Potrivit anchetatorilor, bărbatul are un cazier impecabil în România, însă în străinătate a dat o serie de spargeri. Individul fura cu preponderență haine de firmă și parfumuri, după ce spărgea magazine pe teritoriul Belgiei. De asemenea, acesta este acuzat și de spargeri pe teritoriul Franței. 


Instanța de judecată din Belgia a pronunțat pentru bărbatul în cauză o pedeapsă de 40 de luni închisoare cu executare. Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, care a dispus pe bază de ordonanță reținerea pentru o perioadă de 24 de ore, fiind depus în CRAP al IPJ Constanța. Bărbatul urmează să fie prezentat Curții de Apel Constanța pentru realizarea procedurii de extrădare către autoritățile belgiene.)


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3988 secunde