Constănțean căutat de polițiștii din Italia pentru trafic de arme și omor

153
Constănțean căutat de polițiștii din Italia pentru trafic de arme și omor - cautatitalia-1398858359.jpg

Articole de la același autor

Un constănțean de 29 de ani, căutat de polițiștii din Italia pentru omor și trafic ilegal de arme, a fost reținut, aseară, de polițiștii din Constanța. Pe numele lui Eugen George Melinte (fost Cerghez), autoritățile din Brescia, Italia au emis un mandat european de arestare, fiind acuzat că în 2008 a luat parte la o reglare de conturi, în care s-au folosit pistoale semi-automate, în urma căreia a murit un cetățean albanez.


De asemenea, constănțeanul era căutat, încă din 2012, și de polițiștii din Bihor, sub acuzația de trafic de persoane - potrivit oamenilor legii, acesta, împreună cu alți indivizi, ar fi dus mai multe tinere din România, în zona Brescia, unde le vindea unor proxeneți albanezi.
 
În luna decembrie a anului trecut, constănțeanul a fost prins de polițiștii din Oradea și adus în Penitenciarul Poarta Albă, unde a stat închis până ieri, pentru a ispăși o pedeapsă cu închisoarea. Ieri a fost însă eliberat, în baza deciziei comisiei de eliberare de la nivelul Judecătoriei Medgidia. 


Când a ieșit din închisoare, însă, în fața porții îl așteptau polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale, care l-au reținut și l-au dus în Arestul Poliției Constanța, în baza mandatului european de arestare. Bărbatul urmează să fie prezentat magistraților Curții de Apel Constanța, care se vor pronunța asupra solicitării de extrădare, transmise de autoritățile din Italia. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9878 secunde