Condamnare pentru crima din comunitatea de homosexuali din Constanța

724
3
Condamnare pentru crima din comunitatea  de homosexuali  din Constanța - condamnarecrimahomosexuali-1431973599.jpg

Articole de la același autor

Magistrații constănțeni au luat decizia definitivă în privința unui tânăr de 26 de ani, acuzat că în toamna anului trecut a înjunghiat mortal un bărbat, cunoscut ca făcând parte din comunitatea gay din Constanța. După analizarea probelor prezentate la dosar, judecătorii de la Curtea de Apel Constanța au dispus condamnarea la 11 ani de închisoare cu executare a lui Eduard Stan.

Tânărul este acuzat că la sfârșitul lunii octombrie 2014 l-a înjunghiat pe Iustian Mihali Ananie, patron al unui club frecventat de homosexualii din Constanța. Eduard Stan împrumutase de la respectivul suma de 10.000 de euro și, potrivit declarațiilor ulterioare ale tânărului, de la acești bani a pornit și disputa între ei. În seara respectivă, tânărul l-a vizitat pe bărbat în apartamentul acestuia dintr-un complex de pe Bulevardul Aurel Vlaicu. La un moment dat, în urma disputei, tânărul a pus mâna pe un cuțit și a înjunghiat victima de șapte ori, secționându-i printre altele artera carotidă și vena jugulară dreaptă. Victima a rămas într-o baltă de sânge, murind până la sosirea ajutoarelor.

În fața anchetatorilor, suspectul și-a recunoscut fapta.

Comentează știrea

Justitie ?
19 mai 2015
Justitie oarba

Justitiae oarba, la o asemenea crima cu sange rece, nu putea fi dat decat un singur verdict, inchisoare pe vita. Sa intelegem ca viata unui om valoreaza doar 11 ani de puscarie, din care face doar 7 ani maxim ? Judecatorii ori au fost mituiti ori au fost orbi ! Pacat !

catalin
19 mai 2015

Angajare imediata !!!!! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Valabil in toate orasele !!! Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "detalii" la adresa de email [email protected]

WnexsNbgXVYm
11 septembrie 2015
jPpaJIzuji

L4MPkd qnjitxevpvww, [url=http://lilqefxozbsz.com/]lilqefxozbsz[/url], [link=http://lfeuulpemimx.com/]lfeuulpemimx[/link], http://cuewcdjudeds.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.426 secunde