Concurs de biciclete pentru copii organizat de Asociația Tomis Antidrog

265
Concurs de biciclete pentru copii organizat de Asociația Tomis Antidrog - tomisantidrogafis-1438018438.jpg

Articole de la același autor

Asociația Tomis Antidrog Constanța, în colaborare cu Decathlon Constanța, Gașca micilor bicicliști (comunitate deschisă pe site-ul de socializare - facebook) și Clinica Medicală Psihomed Constanța, organizează, pe data de 1 august, începând cu ora 9.00, în parcarea Centrului Comercial Tom (magazinul Decathlon), un concurs de biciclete dedicat în exclusivitate copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani. 


"Traseul va fi pe un circuit închis, toată zona de concurs din parcare fiind izolată față de mașini și marcată corespunzător. Modalitatea de desfășurare a acestui eveniment este următoarea: în prima parte a evenimentului se ridică pachetele de concurs și se face familiarizarea cu traseul și apoi copiii se vor întrece pe grupe de vârste, respectiv 3-8 ani, 9-14 ani. Se premiază locurile 1, 2, 3 și premiu special de popularitate pentru categoria de vârstă 3-8 ani și la categoria de vârstă 9-14 ani.


Acest concurs are ca scop menținerea unui nivel optim de activitate fizică și vizează în același timp încurajarea încă de la vârste fragede de a merge pe bicicletă, oferindu-le tinerilor un mijloc plăcut de petrecere a timpului liber, mai ales acum într-o lume a tehnologiei moderne și a sedentarismului. 


Părinții au cel mai important rol în educația copiilor, iar Asociația Tomis Antidrog Constanța, îndeamnă pe toți, cu mic cu mare să facă prin orice mijloc mișcare. Învățați un copil să meargă cu bicicleta și îi deschideți porțile spre o viață plină de plimbări în aer liber, distracție și aventuri pe două roți. 


Mersul pe bicicletă este una din activitățile favorite ale copilăriei, dragi părinți: dați copilului vostru șansa de a se distra și de a-și începe experiența de ciclism de la o vârstă fragedă", a declarat președintele Asocițaiei Tomis Antidrog Constanța, George Drăgan.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3676 secunde