Comisar de poliție, condamnat definitiv. A furat din locuința pe care o percheziționa

841
1
Comisar de poliție, condamnat definitiv. A furat din locuința pe care o percheziționa - adjuncsefcernavoda-1435772308.jpg

Articole de la același autor

Magistrații Curții de Apel Constanța au terminat cercetarea judecătorească în cazul fostului adjunct al Poliției Cernavodă și l-au condamnat definitiv. Magistrații au decis condamnarea comisarului Costel Baciu la pedeapsa de patru luni de închisoare și a dispus suspendarea condiționată pe o perioadă de doi ani și patru luni. Baciu este acuzat de abuz în serviciu contra intereselor publice având drept consecință obținerea de către funcționarul public, pentru sine sau pentru altul, a unui avantaj patrimonial sau nepatrimonial.

"Încetează procesul penal pornit împotriva incul-patului Baciu Costel pentru săvârșirea infracțiunii de fals intelectual prev. de art. 289 alin. 1 Cod penal din 1968 cu aplicarea art. 5 Cod penal, ca efect al intervenirii prescripției anterior începerii urmăririi penale pentru această infracțiune", se arată în soluția dată de magistrați. Menționăm că fostul adjunct al Poliției Cernavodă a fost trimis în judecată de procurorii Direcției Naționale Anticorupție Constanța în decembrie 2013. Potrivit anchetatorilor, în anul 2008, Baciu a luat de la locuința unei persoane decedate în condiții suspecte, o armă cu aer comprimat "Cometa", model 200, și patru cutii pline cu 328 de alice din plumb. Oamenii legii spun că acesta ar fi falsificat procesul-verbal de cercetare la fața locului. Conform procurorilor, cms. Baciu a ascuns aceste bunuri în biroul său, unde au fost descoperite de anchetatori în urma percheziției.

Comentează știrea

nicu
2 iulie 2015
sa traiti!

Militia romana ne apara de hoti , sa traiti don comisar!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.636 secunde