Colectiv / Autoritățile din Mangalia, ajutor de urgență pentru una dintre victimele incendiului

178
Colectiv / Autoritățile din Mangalia, ajutor de urgență pentru una dintre victimele incendiului - ajutordeurgentamangalia-1448460399.jpg

Articole de la același autor

Consiliul Local Mangalia a aprobat, recent, într-o ședință ordinară, acordarea unui ajutor de urgență în valoare de 10.000 lei pentru Andrei Trifu, rănit în incendiul de la Clubul Colectiv. 


"Este un locuitor al orașului nostru și am considerat normal să fim alături de el și familia lui după clipele de groază prin care a trecut", a explicat primarul Cristian Radu.


Totodată, el a spus că, în aceeași ședință, consilierii locali s-au opus contractării unui împrumut de la Guvern, destinat proiectelor de infrastructură din localitate și co-finanțării proiectelor europene. 


Printre altele, edilul Cristian Radu a precizat că banii de la Guvern, aproximativ 22 de milioane de lei, ar fi fost folosiți în special pentru finalizarea proiectelor europene în curs de implementare, în municipiul Mangalia.

"Guvernul acordă acest tip de ajutor pentru mai multe localități din țară, unde se derulează proiecte cu finanțare UE. Banii se returnează imediat după decontarea cheltuielilor de către instituțiile Europene", a mai precizat edilul. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5982 secunde