COD ROȘU DE VISCOL LA CONSTANȚA! Prefectul Constanței cere ajutorul armatei.

33146
8

Articole de la același autor

Situație deosebit de dificilă în județul Constanța, "acoperit" de avertizarea meteo de cod roșu. Încă mai sunt oameni care sunt blocați în autoturisme de câteva ore și care nu se pot deplasa din cauza viscolului și a vizibilității reduse. "Am cerut armatei ajutorul, să intervină cu 3 șenilate în troiene pentru a salva oamenii", a declarant pentru "Cuget Liber", Adrian Nicolaescu, prefectul județului Constanța. 


Aproximativ 3 sferturi din județ a rămas fără energie electrică, iar echipele de intervenție ale ENEL nu pot înainta astfel încât să remedieze problemele.


"Am vorbit cu directorul ENEL, a suplimentat echipele, dar din păcate, echipele de intervenție s-au blocat și nu pot înainta din cauza viscolului. Situația este foarte grea, iar în acest sens voi trimite o adresă către primari, unde nu există curent să se asigure apă și mâncare celor aflați în dificultate", a precizat Adrian Nicolaescu.


Comentează știrea

europeanu
6 ianuarie 2017
O firma faimoasa : enel

acum se vad investitiile facute de jartelele de la enel.Ar trebui arestati cei care au semnat contractul cu aceasta firma de hoti !

Dana
6 ianuarie 2017
Inzapezit

Sotul meu este inzapezit de la 7.30 , la RoRo , Eforie ! Zapada a ajuns la 1,5 m , nu poate sa deschida usa sa iasa din masina ! Nu trece nici dracu ' sa deszapezeasca drumul !!!

alex
6 ianuarie 2017
De ce ARMATA ?

Acum ar trebui si noi militarii sa cerem spaga ca doctorii daca vrei sa scoatem lumea din urgia alba! la 820 de lei solda / luna( dupa 15 ani sclav in armata ).. nici macar nu am raspuns la telefonul primit azi dimineata de la unitate sa ma prezint pentru interventie !

mihai
6 ianuarie 2017
svejk

du-te, ba, secatura, ca si asa o frecati prin popote pana la pensie.

Răspuns la: De ce ARMATA ?
Adăugat de : alex, 6 ianuarie 2017
Acum ar trebui si noi militarii sa cerem spaga ca doctorii daca vrei sa scoatem lumea din urgia alba! la 820 de lei solda / luna( dupa 15 ani sclav...
Stefan
6 ianuarie 2017
Enel

Niște nenorociți care iau banii cu sacul,ii învârt cu lopata si investesc cât negru sub unghie ! Dacă ar fi investit in liniile de tensiune,poate am fi avut deacu si noi curent electric si nu am mai fi stat de azidim in bezna. Au promis la ora 14 soluționarea problemei. E ora 16 si NIMIC !!! Asta ar trebui sa le plătim si noi,NIMIC !! In tari covilizate,nu vezi stâlpi in câmp,totul se face pe sub pământ. Noi stam cu aceleași mii de cabluri de pe timpul lui Ceaușescu pe deasupra capului si cum bate un poc vântul,stai ca prostu in bezna si cel mai grav e ca nu merge nici centrală pt încălzire. In plină iarna !! Coliva si lumânări sa își ia de banii aia,toți nenorociții care își bat joc de noi,prostii care stau la cozi sa le plătească mizeria asta de serviciu.

Mircea.B
6 ianuarie 2017
Asta ne este ADN-ul

Ne cam meritam soarta,ne pricepem sa comentam și atât.Nu este posibil ca în plină iarnă să fim "surprinși" de ninsoare.Se știa de o săptămână,că vor fii ninsori și viscol.Daca se stropea de ieri asfaltul cu acea soluție salină,cum se face in tarile civilizate, zăpada nu se așeză pe drumuri.Pacat de țara asta,suntem o nație de barfitori și atât,de aceea cei ce stau in politică își permit să ignore populația și să și facă mendrele ptr bunăstarea lor.Daca s ar fii respectat legea și ar fi avut bun simț nu se mai înghesuiau sa intre în Parlament,ptr ca în țara asta sunt foarte multe de făcut.Asa,las' că merge...E cald in Casa "Poporului,salariile la fel de grase ca și ei,se doarme,ehe...Ce bine e!În Danemarca,salariul unui parlamentar este doar de... atentie...3 ori mai mare fata de salariul mediu! Ce salarii au ai noștri?! No comment...Să aveți fericire,dragi constănțeni!

eu
6 ianuarie 2017
armata?

Care armata ,cea pe care au distrus-o bulangii din conducerea tarii? Sa cheme nato ca asta am vrut! Eroii au murit pe front pt tarisoara asta a sa fie un stat suveran si independent iar bulangii au vandut-o. Un stat care nu mai are armata proprie mai este suveran? Eu cred ca nu!

Stefan
6 ianuarie 2017
Muie enel

Futu-va-N gura de muisti !! Ați scos si telefonul de la deranjamente din furca..e ocupat de azi-dimineață ! Muierilor,Spuneti ca nu puteți înainta ??? Pisamas pe voi si pe fagadau al vostru bă !! Când a plecat Hcm cu freza in fata pt deszăpezirea drumului pana la Sibiu,ați găsit bani muistilor !! Acum sunteți înzăpeziți cu echipele voastre de cacat,pisam-as pe goi de muisti !! Când e pt muritori de rând,da-i ma-N morții lor ! Când e pt de-alde Strie Felix sau mai știu eu ce baștani de prin Constanta,imediat se găsesc rezolvări si pe timp de iarna si pe timp de criza. Muisti PSD-ieri,vedeav-as in pământ pe toți,ca acolo va e locul !!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3161 secunde