"Școala altfel", la Aeroportul Mihail Kogălniceanu

493

Articole de la același autor

Societatea Națională Aeroportul Internațional "Mihail Kogălniceanu" organizează, în perioada 7 - 11 aprilie, un program de vizitare a aeroportului, pentru a susține activitățile educative extracurriculare și extrașcolare din cadrul programului "Școala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!". 
Până în prezent, peste 700 de elevi, alături de educatorii, învățătorii și profesorii lor, și-au anunțat vizita la Aeroportul Internațional "Mihail Kogălniceanu" Constanța. 127 dintre aceștia sunt copii cu vârste cuprinse între 3 și 6 ani, 193 sunt elevi în clasele I și a II-a, 177 sunt elevi de clasa a IV-a și 201 din ciclul gimnazial. 
Iată și care este itinerariul: terminalul de pasageri - zonele unde se efectuează operațiunile de check-in, control securitate, grupare pasageri; zona operațiuni aeriene - urmărirea aterizării sau decolării unei aeronave, în cazul în care ora vizitei coincide cu programul de zbor, vizitarea unei aeronave parcate, posibilitatea de a discuta cu personalul aeroportuar.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0429 secunde