CLIPE DE GROAZĂ PENTRU O FEMEIE DIN CONSTANȚA. Un bărbat a intrat peste ea în casă, a încercat s-o violeze, după care S-A SPÂNZURAT de un stâlp

5359
CLIPE DE GROAZĂ PENTRU O FEMEIE DIN CONSTANȚA. Un bărbat a intrat peste ea în casă, a încercat s-o violeze, după care S-A SPÂNZURAT de un stâlp - 646x404-1498810931.jpg
Un apel la 112 anunța o tentativă de viol, urmată de sinucidere. Alerta a fost dată azi noapte, de o femeie de 34 de ani, din localitatea Tudor Vladimirescu, care se afla în casă cu copilul ei, moment în care a intrat peste ea un bărbat care a vrut să o violeze. A strans-o de gât, a vrut să o agreseze sexual, iar în cele din urmă s-a dus și s-a spânzurat.


Ce spun polițiștii


"La data de 29.06.2017, în jurul orei 23.00, polițiștii constănțeni au fost sesizați printr-un apel 112 de către o femeie, în vârstă de 34 de ani, din localitatea Tudor Vladimirescu, că în seara zilei respective a fost victima unei tentative de viol.
Astfel, numitul C.I., în vârstă de 26 de ani, din orașul Băneasa, care locuiește fără forme legale în satul Tudor Vladimirescu - județul Constanța, ar fi agresat persoana vătămată, încercând să o imobilizeze cu scopul de a întreține un raport sexual.
Polițiștii au deschis o anchetă pentru săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu și tentativă de viol. Ulterior, bărbatul în cauză, care era cunoscut ca cioban la o fermă din zonă, a fost găsit spânzurat de un stâlp de înaltă tensiune.", spun polițiștii. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.332 secunde